Espoon valikkoverkoston yhteinen vapaaehtoisten kiitosjuhla – tule mukaan toteuttamaan tilaisuutta!

Tapahtuman aika: Torstai 29.9. klo 14.00-16.00

Tapahtuman paikka: Teams-tapaaminen

On jälleen aika kiittää ja muistaa Espoon valikkoverkoston jäsenyhteisöjen mahtavia vapaaehtoisia.  Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoisten kiitostilaisuuden suunnittelu- ja toteutustyöryhmän tapaamiseen 29.9. klo 14-16!

Perinteisesti vapaaehtoisten kiittäminen on järjestetty yhdistämällä voimia ja järjestämällä loppuvuodesta lauantaipäivän kiitostilaisuus, johon on kutsuttu vapaaehtoisia Espoossa toimivista yhteisöistä.

Tänä vuonna tilaisuus järjestetään lähtökohtaisesti lauantaina 10.12.2022.

HyTe ry kerää keskitetysti tapahtumaan ilmoittautumiset, koordinoi ja myös rahoittaa tapahtuman toteutusta. Muuten tarkoituksena on jakaa tehtäviä verkoston kesken ja toteuttaa tilaisuus talkoohenkisesti yhdessä. Tilaisuuden suunnitteluun & toteutukseen osallistuminen on  mainio tilaisuus päästä tekemään yhteistyötä, oppimaan ja verkostoitumaan.

Miten mukaan tilaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen? Ilmoita alustava kiinnostuksesi tilaisuuden toteuttamiseen tällä lomakkeella tiistaihin 27.9. klo 12 mennessä. Suunnittelutyöryhmän 1. tapaaminen on torstaina 29.9. klo 14.00-16.00 etänä Teamssin välityksellä. Teams-kutsu suunnittelutyöryhmään lähetetään viimeistään keskiviikkona 28.9. (varaathan kuitenkin tapaamisajan, to 29.9. klo 14-16, kalenteristasi jo ennen sitä). Tapaamisessa päätämme mm. tilaisuuden teeman ja sovimme etenemisestä tapahtuman suunnittelussa.

Jos haluat osallistua tilaisuuden toteuttamiseen, mutta et pääse linjoille 29.9., ilmoitathan asiasta sähköpostilla inka.averin@hyte.fi tai soittamalla p. 050 329 543.

Tervetuloa mukaan tekemään hieno tilaisuus vapaaehtoisillemme!

Lisätietoja:

Inka Averin, inka.averin@hyte.fi, 050 329 543

Järjestöjen tuki / vapaaehtoistoiminta / Espoon valikkoverkosto

 

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?