Ilona-valmennus sairaalavapaaehtoisille

Tapahtuman aika: 1.11.2022 klo 15.30-19.30

Tapahtuman paikka: Meilahden sairaala-alue

Haluatko toimia sairaalavapaaehtoisena ja tuoda iloa, tukea ja toivoa potilaille ja heidän läheisilleen?

OLKAn vapaaehtoisena voit toimia aula-avustajana, juttukaverina, leikkikaverina, vertaistukijana ja saattohoidon tukihenkilönä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

OLKAn vapaaehtoisen polku alkaa sairaalavapaaehtoisten Ilona-valmennuksesta. Ilona-valmennuksia järjestetään neljä kertaa vuodessa. Alla lisätiedot seuraavasta valmennuksesta.

Aika: keskiviikkona 1.11.2022 klo 15.30–19.30.

Paikka: Meilahden sairaala-alue. Tarkka paikka kerrotaan valmennukseen valituille.

Valmennuksen sisältö: Mikä OLKA on, sairaalahygienia vapaaehtoisille, vapaaehtoistoiminta OLKAssa, kohtaaminen sairaalassa.

Valmennus on maksuton ja antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena OLKAssa.

Valmennukseen valitaan enintään 25 osallistujaa. Paikat täytetään sillä perusteella, mihin vapaaehtoistehtäviin sillä hetkellä on tarvetta.

Jätä hakemus vapaaehtoiseksi tämän linkin kautta. 

Jättäessäsi yhteystietosi lomakkeelle saat linkin hakemukseen sähköpostiisi. Kutsumme hakemuksen jättäneet tuleviin valmennuksiin.

Huomioithan, että vapaaehtoisilla tulee olla tuhkarokko- ja vesirokkorokotukset otettuna tai taudit sairastettuna ensimmäiseen vapaaehtoisvuoroon mennessä. Lisäksi sairaalassa toimivilta vapaaehtoisilta edellytetään influenssarokotteen ottamista vuosittain. Sairaalavapaaehtoisilta edellytetään täyttä koronarokotesarjaa, oma henkilökohtainen rokotusaikataulu huomioiden (2-4 rokotetta).

Lasten parissa toimivilta vapaaehtoisilta tarkistetaan rikosrekisteriote. OLKA hakee otetta vapaaehtoisen suostumuksella ja se on vapaaehtoiselle maksuton.

Lue lisää OLKAn vapaaehtoisen polusta (olkatoiminta.fi) ja OLKA-toiminnasta (hus.fi/olka).

Lisätiedot:  vapaaehtoistoiminnan koordinaattorit Tanja Varpalahti, olka@hyte.fi tai p. 475 8331 ja Minna Kinnunen, olka@hyte.fi tai p. 050 381 7722

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?