HyTe  »  Järjestöjen tuki  »  Koulutukset ja infotilaisuudet

Koulutukset ja infotilaisuudet

Koulutukset ja infotilaisuudet järjestöille


Onko järjestölläsi tarve kehittää esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin osaamista? Tarvitsetko tietoa järjestökenttään vaikuttavista ajankohtaisista asioista? Haluatko oppia kollegoilta ja jakaa osaamistasi muun järjestökentän kanssa?

HyTe ry on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkostojärjestö, joka tarjoaa alueella toimiville hyvinvointi- ja terveysalan järjestöille tukea osaamisen kehittämiseen ja tietoa järjestökenttään vaikuttavista ajankohtaisista asioista. Tavoitteenamme on vahvistaa ja ylläpitää järjestöjen tietotaitoa ja osaamista:

  • Järjestämme infotilaisuuksia, joista järjestöjen edustajat saavat tietoa ajankohtaisista teemoista esimerkiksi sote-muutoksesta ja järjestöjen rahoitusavustuksista.
  • Järjestämme käytännönläheisiä koulutuksia ja luentoja, joissa jaamme osaamista asiantuntijoiden ja vertaisten kesken

Koulutuksiimme ovat tervetulleita niin vasta-aloittaneet kuin kokeneemmatkin konkarit jakamaan hyviä käytäntöjään ja osaamistaan. Katso HyTen koulutukset ja muut tapahtumat.

Esimerkkejä koulutuksistamme

Käsittelemme järjestöille suunnatuissa koulutuksissamme muun muassa seuraavia ajankohtaisia teemoja

  • Digitaalinen vapaaehtoisuus
  • Kielitietoisuus vapaaehtoistoiminnassa
  • Vapaaehtoistoiminnan ajankohtaiset ilmiöt

Lisäksi tarjoamme Länsi-Uudellamaalla toimiville vieraskielisten järjestöille yksilöllistä neuvontaa ja työpajoja yhdistystoiminnan kehittämiseen liittyvistä teemoista.

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?