HyTe  »  Järjestöjen tuki  »  Markkinoinnin ja viestinnän tuki

Markkinoinnin ja viestinnän tuki

Markkinoinnin ja viestinnän tuki järjestöille


Tarvitsetko markkinoinnin ja viestinnän tukea järjestösi näkyvyyteen? Haluatko lisätä järjestösi tunnettuutta kansalaisten tai julkisen sektorin keskuudessa? Haluatko esitellä toimintaasi ja tavoittaa eri kohderyhmät? Haluatko innostaa nuoria tarttumaan vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin tai saada lisää osallistujia toimintaasi?

HyTe ry on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkostojärjestö, joka tarjoaa alueella toimiville hyvinvointi- ja terveysalan järjestöille tukea järjestöjen tunnettuuden ja näkyvyyden kasvattamiseen. Tarjoamme järjestöjen markkinoinnin ja viestinnän tueksi näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa, esittelypisteissä ja digitaalisissa kanavissa.

Markkinoinnin ja viestinnän tukea järjestösi näkyvyyteen

  • Järjestämme erilaisia tapahtumia, joihin järjestöjen on helppo tulla tapaamaan kohderyhmiään
  • Tarjoamme eri toimialojen järjestöille järjestöpisteitä ja muita konsepteja, joiden avulla järjestöjen on helppo esitellä toimintaansa
  • Tarjoamme digitaalisia järjestötietopalveluita toiminnan näkyvyyden lisäämiseen
  • Tarjoamme koulutuksia mm. järjestöjen markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen. Tutustu koulutuksiimme ja infotilaisuuksiimme

Tapahtumat ja muut järjestötoiminnan esittelykonseptit

Tavoitteenamme on lisätä järjestöjen ja niiden tarjoaman vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä. Järjestämme järjestötoreja ja -pisteitä julkisen sektorin ja oppilaitosten tiloissa, esimerkiksi Omnian kampuksella, Ison Omenan Palvelutorilla, Espoo juhlii – ja Hello perheet -tapahtumissa. Lisäksi tarjolla on näkyvyyttä ikäihmisten senioribusseissa ja työllisyystapahtumissa.

Tuemme erilaisten foorumien ja tapahtumien avulla yhteistyötä julkisen sektorin kanssa: esim. Kumppanuusfoorumi, Osalliseksi yhdistyksessä -tapahtuma (järjestötoiminnan esittely julkisen sektorin työntekijöille) ja esittelyt järjestöpisteillä.

Sairaaloissa järjestöt voivat pitää teemapäiviä osana OLKA-toimintaa (lisätietoja teemapäivistä ja varausohjeet täältä).

Digitaaliset järjestötietopalvelut

Tarjoamme järjestöille digitaalisia palveluita toiminnan esittelemiseen.

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?