Keski-Uusimaa

Ihmisen sote kuvituskuva

 

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu hyvinvointialueeksi 1.1.2023, jolloin sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy hyvinvointialueille. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella toimii kaksi verkostojärjestöä

Uudenmaan järjestöjen sote-muutostuki toimii alueella toimivien verkostojärjestöjen kanssa. Seuraa järjestöjen viestintää kotisivuillaan, uutiskirjeessä että sosiaalisessa mediassa.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Järjestöjen edustajat sote-valmistelussa

  • Keski-Uudenmaan sote-hankkeiden ohjausryhmässä on järjestöedustajina Keski-Uudenmaan yhdistysverkoston toiminnanjohtaja Saana Sandholm ja Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen.
  • Alueellisen hyvinvointityöryhmän yhdyspintatyöskentelyssä on järjestöedustajina Keski-Uudenmaan yhdistysverkoston toiminnanjohtaja Saana Sandholm ja Siskot ja Simot ry:n projektipäällikkö Mari Huusko
  • Yhteistyötä järjestöyhteistyön suunnittelussa tekee Järjestöjen sote-muutostuen järjestöasiantuntija Anu Toija.
  • Lape-työryhmässä (lapset ja perheet) on järjestöedustajana Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Pia Metsähuone.

Järjestöneuvottelukunta

Järjestöneuvottelukuntaa ollaan perustamassa parhaillaan. Järjestöneuvottelukunnassa on edustajia jokaisesta teemaverkostosta. Seuraa Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston tiedottamista ja saat lisää tietoa järjestöneuvottelukunnan tilanteesta. Lue lisää järjestöneuvottelukunnasta tämän linkin kautta

HYTE-allianssin järjestöyhteistyö

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen -allianssin järjestöyhteistyöhön voi ilmoittautua mukaan. Keusoten yhteyshenkilö on erikoissuunnittelija Marjut Suo marjut.suo(@)keusote.fi.

Lähellä.fi

Yhdistystoimija, ilmoitathan tietosi lähellä.fi-palveluun. Palvelua käytetään alueella yhdistysten toiminnan löytämiseen. Ilmoittaminen on maksutonta ja saat siihen tarvittaessa apua.

Lisätietoa:
Järjestöasiantuntija Anu Toija HyTe ry, anu.toija@hyte.fi, 050 381 5511

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?