Tila- ja toimistopalvelut

HyTe ry tarjoaa järjestöjen ja Uudenmaan asukkaiden käyttöön joukon erilaisia tila- ja toimistopalveluja. Tutustu palveluihin ja varaa käyttöösi kokous- tai toimintatila. Kansalaistoiminnankeskuksesta, Tapiolasta löytyy myös tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelu, postituspalvelu sekä pienmateriaalien säilytyspalvelu.

Tällä sivustolla ​

Etsitkö edullisia tiloja?

Ota tilapankki.fi-palvelu käyttöön! 

Tilapankissa voit tutustua lyhytaikaisesti vuokrattaviin edullisiin tai ilmaisiin tiloihin.

Kaikki uutiset tilapalveluista

Toimitilavuokrausta Espoon Tapiolassa

Espoo, Tapiola, Kauppamiehentie 6, HyTe ry:n Kansalaistoiminnankeskus, 12–36 m2 toimistohuoneita vapaana alkaen 320 e/kk. Esteetön tila, toimistopalvelut, kokous- ja varastotilaa sekä mahdollisuus tarpeen mukaan

Lue lisää »

Kansalaistoiminnankeskuksessa varattavissa olevat tilat

Kansalaistoiminnankeskus (Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo) ylläpitää tiloja, joita on mahdollista varata käyttöön päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin aikavälillä klo 9.00-21.00. Tilojen ilta- ja viikonloppukäyttö on omatoimista. Käy kuittaamassa avain käyttöösi ennen tilaisuutesi alkua aulapalvelusta. Kansalaistoiminnankeskuksessa varattavissa olevat tilat ovat: Normaalihinta on 20 euroa / tunti. Jäsenhinta on 6 euroa / tunti. Keskuksen tilat ovat esteettömät ja varustettu osittain induktiosilmukoin. Tilavarauksen tehnyt henkilö on vastuussa tilan käytöstä. Kokoustila tulee jättää käytön jälkeen siihen kuntoon, kun tila oli tullessa. Aulapalvelu neuvoo tilavaraajaa tilojen käytössä.

Kohtaamispaikka Olkkari

Kansalaistoiminnankeskuksesta löytyy myös matalan kynnyksen maksuton tila, johon mahtuu 30 henkilöä. Olkkari tarjoaa sinulle paikan, jossa voit järjestää kaikille avointa toimintaa eli johon kuka tahansa kuntalainen voi halutessaan osallistua.

 

Espoon valikkoverkosto yhdessä tekeminen

Tarvitsetko toimistopalveluja?

Kansalaistoiminnankeskuksen aulapalvelusta

  1. Tietoa sote- ja hytejärjestöistä
  2. Tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelut
  3. Postituspalvelut (saapuva ja lähtevä kirjeposti)
  4. Kierrätysmahdollisuuksia (paristot, kirjat)

Palveluhinnasto HyTe

Palvelujen käyttö onnistuu joko suoraan paikan päällä tai olemalla yhteydessä aulapalveluun.

Etsitkö omaa toimistohuonetta, työpistettä avokonttorissa tai mahdollisuutta säilyttää järjestötoimintaan liittyviä tarvikkeita?

Kansalaistoiminnankeskuksesta on tällä hetkellä vuokrattavissa toimistohuone alkaen 719 euroa kuukaudessa. Huone ja vuokrakulut on mahdollista jakaa toisen järjestön kanssa.

Avotilassa sijaitsevan pop-up työpisteen käyttöoikeus (päivä viikossa) maksaa 20 euroa kuukaudessa. Jäsenhinta on 10 euroa kuukaudessa.

Tarjoamme myös vuokralle lukollista kaappia, jossa voi säilyttää toimintaan liittyviä tarvikkeita, papereita jne. Normaalihinta järjestöille on 10 euroa kuukaudessa. Kaapin hinta jäsenjärjestöille on 5 euroa kuukaudessa.

Aukioloajat ja lisätietoja

Kansalaistoiminnankeskus on avoinna ma-pe klo 9-16. Tilojen ilta- ja viikonloppukäyttö on omatoimista klo 21 asti.

Aulapalvelu
toimisto@hyte.fi
0504102555
Kauppamiehentie 6, aulapalvelu 2 krs., 02100 Espoo (Tapiola)

Lisätietoja

Miikka Pääkkö
suunnittelija
Kansalaistoiminnankeskus, Tapiola
Tila- ja toimistopalvelut
Tilojen yhteiskäyttö

+358 (0)50 434 3022 etunimi.sukunimi@hyte.fi

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?