Verkkopalvelut järjestöille

HyTe tarjoaa joukon erilaisia digitaalisia palveluja järjestöjen käyttöön. 

Lähellä.fi, Tilapankki.fi, Vertaistalo.fi ja Toivo-sovellus. 

Lähellä.fi

Lähellä.fi on valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla ihminen löytää merkityksellistä toimintaa, yhteisöllisyyttä, apua ja osallistumismahdollisuuksia. Palvelu kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen, sekä edistää kansalaistoiminnan näkyvyyttä Suomessa.

Rekisteröitymällä palveluun järjestö parantaa omaa näkyvyyttä ja tunnistettavuutta. Ihmiset löytävät paremmin perille toiminnan pariin ja yhteistyö alueen viranomaisten kanssa paranee! 

Etsitkö edullisia tiloja?

Ota tilapankki.fi-palvelu käyttöön! 

Tilapankissa voit tutustua lyhytaikaisesti vuokrattaviin edullisiin tai ilmaisiin tiloihin.
VERTAISTALO.FI

Terveyskylä.fi on verkkopalvelu, joka on kehitetty erikoissairaanhoidon asiantuntijoiden ja potilaiden yhteistyönä. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Terveyskylästä löytyy myös Vertaistalo.fi-palvelu, joka auttaa löytämään vertaistukea ja luotettavaa tietoa vertaistuesta.

Vertaistalon Etsi vertaistukea -hakukone listaa vertaistukea tarjoavien kansanterveys- ja potilasyhdistysten yhteystietoja. Mikäli yhdistyksessänne on aktiivista vertaistukitoimintaa, ilmoitattehan tietonne Vertaistaloon! Tietojen ilmoittaminen on yhdistyksille maksutonta ja se helpottaa sairastuneiden, vammautuneiden ja läheisten hakeutumista vertaistukitoimintojen piiriin. Tiedot ilmoitetaan sivustolle sähköisen SurveyPal-lomakkeen kautta, joka löytyy hakukoneen etusivulta.

Vertaistalon Ajankohtaista-uutisissa julkaisemme yhdistysten kirjoituksia, joissa esitellään vertaistukitoimintaa. Ajankohtaista-uutisten kautta toiminta saa näkyvyyttä ja tukea kaipaavat löytävät vertaistuen pariin.

Vertaistalon sisällöntuottajana, kehittäjänä ja ylläpitäjänä toimii pääkaupunkiseudun OLKA-toiminta. Teknisestä toteutuksesta vastaa Terveyskylä.

Lisätietoja Vertaistalosta ja siitä, miten yhdistyksenne voisi näkyä Vertaistalossa: vertaistalo@terveyskyla.fi 

Kaksi nuorta naista ottamassa itsestään kuvaa älypuhelimella

TOIVO-VERTAISTUKISOVELLUS

Toivo-vertaistukisovellus tarjoaa luotettavaa vertaistukea verkossa. Sovelluksen käyttö on maksutonta eikä se vaadi rekisteröitymistä: vain nimimerkki riittää. Sovelluksen vertaistuki ei liity yksittäiseen sairauteen tai vammaan, vaan tukea voi hakea erilaisilla taustoilla. Palvelu perustuu kahdenkeskiseen vertaistukeen.

Toivo-sovelluksen vertaistukijat ovat luotettavia, koulutettuja ja sitoutuneita vaitioloon myös sen jälkeen, kun lopettavat vertaistukijoina. Vertaistukijat toimivat sovelluksessa yhdistyksensä edustajina. Jokaisella yhdistyksellä on sovelluksessa profiili, jossa on lisätietoja toiminnasta sekä listaus sovelluksesta toimivista vertaistukijoista.

Vertaistukisovelluksen ylläpidosta vastaa pääkaupunkiseudun OLKA-toiminta. Sovellus on kehitetty OLKAn kumppanuustoimintana HUSin ja HyTe ry:n välillä. Sovelluksen kehittäjäyrityksenä toimii Mesensei Oy. Toivo-sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista tai sitä voi käyttää selaimella osoitteessa https://olkatoiminta.fi/toivosovellus

Mikäli haluaisitte yhdistyksenne vertaistukijat mukaan Toivo-sovellukseen, voitte ilmoittaa kiinnostuksenne osoitteeseen toivo@olkatoiminta.fi.

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?