Järjestöt olivat esillä Ison Omenan Stagella!

Järjestöpisteiden sarja Isossa Omenassa

HyTe ry järjesti Ison Omenan palvelutorilla järjestöpisteen huhti-toukokuussa. Järjestöpisteen tavoitteena on tarjota järjestöille mahdollisuus olla näkyvillä, markkinoida omaa toimintaa, löytää uusia vapaaehtoisia tai osallistujia omaan toimintaan sekä verkostoitua muiden mukana olevien järjestöjen kanssa.

Järjestöpisteen sijaintia ja ajankohtaa suunniteltiin yhteistyössä Ison Omenan palvelutorin, kirjaston ja Maahanmuuttajien neuvontapisteen kanssa.

Järjestöpisteelle osallistui yhteensä 24 järjestöä, joista osa oli pisteellä useampana eri päivänä. Kuntalakosta huolimatta suurin osa järjestöpisteistä toteutettiin suunnitelmien mukaan.

Järjestöpisteeltä saadut kokemukset

Osallistuneet järjestöt kertoivat tapahtuman tärkeimmäksi anniksi kokemusten vaihtamisen toisten järjestöjen edustajien kanssa. Toinen merkittävä hyöty oli se, että järjestöt tavoittivat uusia toiminnastaan kiinnostuneita henkilöitä. Osallistujat kertoivat lisäksi harjaantuneensa järjestönsä toiminnan ytimekkäässä kuvaamisessa, koska toiminnan ydinajatus oli kerrottava nopeissa kohtaamisissa uusille toiminnasta kiinnostuneille henkilöille.

Järjestöpisteelle osallistuneiden järjestöjen runsas määrä ja positiivinen palaute osallistujilta kertoo, että järjestöpisteen kaltaisille tilaisuuksille on tarvetta myös jatkossa. Iso kiitos mukana olleille järjestöille!

Haluatko mukaan järjestöpisteelle?

  • Seuraava mahdollisuus ilmoittautua mukaan järjestöpisteelle on Omnian järjestöbasaari 26.10. Lue lisää HyTen nettisivuilta tai ilmoittaudu mukaan tästä!
  • Seuraava järjestöpiste on Tapiolassa osana Espoo juhlii! -viikkoa elokuun 25. ja 27. päivä. Tervetuloa tutustumaan mukana oleviin järjestöihin! Linkki tapahtumaan

HyTe ry – Järjestöjen tuki
Kumppanuushautomo ja Valikko-verkosto

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?