Kansalaistoiminnankeskuksen aulapalvelun aukioloajat muuttuvat!

Kansalaistoiminnankeskuksen aulapalvelun aukioloajat muuttuvat!

Aulapalvelu on jatkossa avoinna ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-12.00. Muutos astuu voimaan 1.11.2022.

Tiesitkö, mitä kaikkea aulapalvelusta käsin hallinnoidaan?

Kansalaistoiminnankeskus Espoon Tapiolassa toimii aktiivisena ja tasavertaisena asukkaiden ja järjestöjen kohtaamispaikkana, toiminta- ja tapahtumakeskuksena sekä järjestötalona. Kansalaistoiminnankeskus tarjoaa järjestöjen ja asukkaiden käyttöön erilaisia toimintaedellytyksiä tukevia tila- ja toimistopalveluja, joita hallinnoidaan aulapalvelusta.

Tilapalvelut

Kansalaistoiminnankeskus ylläpitää kohtaamispaikkaa ja kokoustiloja, joita on mahdollista varata käyttöön päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin aikavälillä klo 9.00–21.00. Huom. tilojen ilta- ja viikonloppukäyttö on omatoimista. Varaa tila käyttöösi osoitteesta Tilapankki.fi

Kansalaistoiminnankeskuksessa toimii taidegalleria Galleria Unelma, jossa esim. vapaaehtoiset voivat järjestää maksuttoman taidenäyttelyn.

Tiloissa on vuokrattavana toimistohuoneita ja pop-up työpisteitä avokonttorissa. Kysy lisää os. toimisto@hyte.fi

Toimistopalvelut

Kansalaistoiminnankeskus tarjoaa asiakirjojen tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelun järjestöille järjestöystävälliseen hintaan.

Järjestöillä on mahdollisuus asettaa Kansalaistoiminnankeskuksen osoite oman järjestön postiosoitteeksi, mikäli ei halua vastaanottaa yhdistyksen postia omaan osoitteeseen. Postimaksukoneellamme hoituu suurien kirje-erien ja esimerkiksi joulukorttien postitus.

Lisäksi Kansalaistoiminnankeskuksessa toimii pienmateriaalien säilytyspalvelu, jossa voit säilyttää toimintatarvikkeita, papereita, mappeja tai muita asiakirjoja lukitussa kaapissa.

 

Kansalaistoiminnankeskuksen aulapalvelun yhteystiedot

Avoinna: ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-12.00

+358 50 410 2555

toimisto@hyte.fi

Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo

Lisätietoa: https://hyte.fi/jarjestojen-tuki/tilapalvelut/

 

 

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?