Tervetuloa koordinaattorikahveille oppimaan ja verkostoitumaan!

Tapahtuman aika: Tiistaina 8.11.2022 klo 9.00-10.30

Tapahtuman paikka: Etänä Teams-sovelluksella

Espoon valikkoverkoston koordinaattorikahvit ovat lämminhenkisiä tilaisuuksia, joissa vapaaehtoistyötä koordinoivat henkilöt kokoontuvat säännöllisesti yhteisen teeman tai ajatusten vaihdon äärelle. Tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää omaa osaamista ja tutustua muihin koordinaattoreihin.

Loppuvuoden 2022 koordinaattorikahvien ajankohdat ja teemat on nyt julkaistu! Jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan, on tapaamisia sekä etänä että livenä.

Koordinaattoriglögit  8.11. klo 9-10.30 (etänä). Tule linjoille kuulemaan, kun Espoon valikkoverkoston jäsenet Anu Molarius ja Anu Alapartanen Sekasin Kollektiivista kertovat Sekasin-chatista ja sen digitaalisen vapaaehtoisuuden mallista. Saat vinkkejä digitaalisen vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi ja kuulet myös, miten järjestösi voisi lähteä mukaan Sekasin-chat vapaaehtoistoiminnan organisoijaksi. Tilaisuuden lopussa verkostolaiset voivat jakaa omia kokemuksiaan digitaalisesta vapaaehtoistoiminnasta ja vaihtaa ajatuksia aiheesta.

Koordinaattoriglögit 1.12. klo 9-10.30 (livenä Tapiolassa). Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia ja ideoimaan vuoden 2023 valikkoseminaarin aihetta ja toteutusta. Valikkoseminaarit ovat vapaaehtoistyötä koordinoiville suunnattuja tilaisuuksia, joiden tarkoitus on kehittää koordinaattoreiden osaamista. Ei haittaa, vaikka valikkoseminaari ei olisi tuttu juttu – lämpimästi tervetuloa siis uudet ja vanhat verkostolaiset! Tarjoiluina kuumaa glögiä ja riisipuuroa.

Kahveille pääset ilmoittautumaan tästä linkistä. Voit ilmoittautua samalla yhdelle tai useammalle kahville. Koordinaattorikahvien ajankohdat ja kaikki muut Espoon valikkoverkoston loppuvuoden tilaisuudet ja tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. Vinkkaa myös kollegalle!

Ps. kuuletko koordinaattorikahveista ensimmäistä kertaa? Tästä pääset lukemaan kahvien tarkemmasta ajatuksesta ja tavoitteista.

Lisätiedot ja kyselyt

Inka Averin
asiantuntija

Järjestöjen tuki

Vapaaehtoistoiminnan Valikko-verkosto

+358 (0)50 329 5435
inka.averin@hyte.fi

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?