Lähellä.fi tarjoaa maksutonta näkyvyyttä yhdistyksille ja järjestöille

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Myra Magnusson, HyTe ry

Kansalaiset etsivät uusia toimintamahdollisuuksia ja harrastuksia syyskauden käynnistyessä. Uusi lähellä.fi-verkkopalvelu tarjoaa maksutonta näkyvyyttä yleishyödylliselle toiminnalle. Syksyn alku on hyvä ajankohta rekisteröityä lähellä.fi-palveluun ja hyödyntää sen tarjoama maksuton näkyvyys. 

Keväällä julkaistu lähellä.fi-verkkopalvelu kokoaa järjestöjen tiedot yhteen paikkaan. Palvelun toteutuksesta Uudellamaalla vastaava HyTe ry haluaa tarjota järjestöille ja yhdistyksille maksutonta näkyvyyttä tukemaan osallistujien ja vapaaehtoisten hankintaa.

”Lähellä.fi toimii sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Kansalaiset ja julkisen sektorin työntekijät käyttävät sitä tietolähteenään etsiessään tukea ja harrastusmahdollisuuksia omalta alueeltaan. Käyttäjä löytää tarpeisiinsa sopivia palveluita halutessaan myös koko Suomen alueelta. Nykyäänhän esimerkiksi moniin tapahtumiin voi osallistua myös etänä”, sanoo HyTe ry:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Myra Magnusson.

Eri kohderyhmät löytävät helposti itselleen sopivaa toimintaa

Järjestöt ja yhdistykset voivat ilmoittaa palvelussa eri kohderyhmille suunnattuja tapahtumia ja harrastuksia. Lisäksi siellä voi ilmoittaa vapaaehtoistehtävistä ja tarjolla olevasta tuesta ja avusta.

”Tietoa voi etsiä joko hakusanalla tai palveluun rakennetuilla suodattimilla, joiden avulla valikoimasta voi poimia esimerkiksi omalle ikäryhmälle tai omaan elämäntilanteeseen sopivan tarjonnan.”

Syksyn alussa moni etsii itselleen uusia harrastuksia tai muuta mielekästä toimintaa. Myra sanoo, että järjestöjen kannattaa ilmoittaa tarjontansa sinne nyt heti syyskauden käynnistyessä.

”Lähellä.fi-palvelua markkinoidaan runsaasti tulevan syksyn aikana. Olemme esillä mm. sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa tapahtumissa. Juuri nyt on hyvä hetki varmistaa, että ihmiset löytävät lähellä.fi-palvelusta sen kaiken hyvän, mitä järjestöillä on tarjolla.”

Rekisteröidy ja ilmoita toiminnastasi

Rekisteröidy ja ilmoita toimintasi osoitteessa: www.lähellä.fi

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?