HyTe ry - hyvinvoinnin ja terveyden puolesta!

HyTe ry on merkittävä Uudenmaan alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistoimintaelin ja toiminnan kehittäjä

 HyTe tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta; tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi.

 

HyTe erottautuu edukseen rohkealla asenteellaan ja käytännön toiminnallaan. Perustoimintamme ja hankkeidemme avulla tuemme apua tarvitsevaa ihmistä elämän kiperissä vaiheissa ja olosuhteissa. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia. Emme pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja, tärkeintä on saada aikaan todellisia muutoksia.

 

Missiomme

HyTe tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset ja yhteisöt toimimaan paremman arjen puolesta ja tekemään rohkeita päätöksiä, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Tarjoamme tukea ja apua kansalaisille ja järjestöille sekä olemme aktiivinen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen asiantuntija.

 

Visiomme

Suomalainen hyvinvointi rakentuu elinvoimaisten järjestöjen ja toimivan hyvinvointijärjestelmän varaan. Kansalaisten osallisuus ja turvallisuus on varmistettu. Järjestöjen merkitys hyvinvoinnin ja terveyden edistäjinä on tunnistettu ja hyödynnetty laajasti yhteiskunnassa.

 

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?