Palvelut ja HAnkkeet

Sote-muutostuki Keski-Uusimaa

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttui hyvinvointialueeksi 1.1.2023, jolloin sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyi hyvinvointialueille. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella toimii kaksi verkostojärjestöä 

Uudenmaan järjestöjen sote-muutostuki toimii alueella toimivien verkostojärjestöjen kanssa. Seuraa järjestöjen viestintää kotisivuillaan, uutiskirjeessä että sosiaalisessa mediassa. 

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue 

Järjestöjen edustajat sote-valmistelussa 

  • Keski-Uudenmaan sote-hankkeiden ohjausryhmässä on järjestöedustajina Keski-Uudenmaan yhdistysverkoston toiminnanjohtaja Saana Sandholm ja Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen. 
  • Alueellisen hyvinvointityöryhmän yhdyspintatyöskentelyssä on järjestöedustajina Keski-Uudenmaan yhdistysverkoston toiminnanjohtaja Saana Sandholm ja Siskot ja Simot ry:n projektipäällikkö Mari Huusko 
  • Yhteistyötä järjestöyhteistyön suunnittelussa tekee Järjestöjen sote-muutostuen järjestöasiantuntija Milla Kajanne. 
  • Lape-työryhmässä (lapset ja perheet) on järjestöedustajana Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Pia Metsähuone. 

Järjestöneuvottelukunta 

Järjestöneuvottelukuntaa ollaan perustamassa parhaillaan. Järjestöneuvottelukunnassa on edustajia jokaisesta teemaverkostosta. Seuraa Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston tiedottamista ja saat lisää tietoa järjestöneuvottelukunnan tilanteesta. Lue lisää järjestöneuvottelukunnasta tämän linkin kautta.  

HYTE-allianssin järjestöyhteistyö 

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen -allianssin järjestöyhteistyöhön voi ilmoittautua mukaan. Keusoten yhteyshenkilö on erikoissuunnittelija Marjut Suo marjut.suo(@)keusote.fi. 

Lähellä.fi 

Yhdistystoimija, ilmoitathan tietosi lähellä.fi-palveluun. Palvelua käytetään alueella yhdistysten toiminnan löytämiseen. Ilmoittaminen on maksutonta ja saat siihen tarvittaessa apua. 

Lisätietoa: 
Järjestöasiantuntija Milla Kajanne HyTe ry, milla.kajanne@hyte.fi, +358 (0)50 372 9162 

HyTe ry:n palvelut ja hankkeet

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme