Palvelut ja HAnkkeet

Sote-muutostuki Keski-Uusimaa

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttui hyvinvointialueeksi 1.1.2023, jolloin sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyi hyvinvointialueille. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella toimii kaksi verkostojärjestöä 

Uudenmaan järjestöjen sote-muutostuki toimii alueella toimivien verkostojärjestöjen kanssa. Seuraa järjestöjen viestintää kotisivuillaan, uutiskirjeessä että sosiaalisessa mediassa. 

 

Järjestöneuvottelukunta 

Keski-Uudellamaalla toimii Järjestöneuvottelukunta. Järjestöneuvottelukunnassa on edustajia jokaisesta teemaverkostosta. Seuraa Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston tiedottamista ja saat lisää tietoa järjestöneuvottelukunnan tilanteesta. Lue lisää järjestöneuvottelukunnasta tämän linkin kautta.  

 

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue 

Järjestöyhteistyö 

 

Lue hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen verkostosta: Keusoten Hyte-verkosto (ent. Keusoten Hyte-Allianssi kumppanuusmalli) 

 

Keksi-Uudenmaan hyvinvointialueen kotisivut:  

 

Lähellä.fi 

Yhdistystoimija, ilmoitathan tietosi lähellä.fi-palveluun. Palvelua käytetään alueella yhdistysten toiminnan löytämiseen. Ilmoittaminen on maksutonta ja saat siihen tarvittaessa apua. 

 

Itä-Uudenmaan sote-hanke 

Innokylässä sote-uudistushankkeiden tiedot: 

 

Lisätietoa: 

 

HyTe ry:n palvelut ja hankkeet

Ajankohtaista