OLKA-valmennus sairaalavapaaehtoisille 27.9.2023

OLKA-valmennus sairaalavapaaehtoisille 27.9.2023

Aloitusajankohta: 27/09/2023
- 15:30
Loppumisajankohta : 27/09/2023
- 19:30

Tapahtumapaikka

Meilahden sairaala-alue (tarkka osoite ilmoitetaan myöhemmin)
00290 Helsinki

Haluatko toimia sairaalavapaaehtoisena ja tuoda iloa, tukea ja toivoa potilaille ja heidän läheisilleen?

OLKAn vapaaehtoisena voit toimia aula-avustajana, juttukaverina, leikkikaverina, vertaistukijana ja saattohoidon tukihenkilönä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

OLKAn vapaaehtoisen polku alkaa sairaalavapaaehtoisten OLKA-valmennuksesta. Valmennuksia järjestetään neljä kertaa vuodessa, syyskuun valmennus järjestetään Meilahden sairaala-alueella Helsingissä (tarkka osoite ilmoitetaan myöhemmin). Valmennus on maksuton ja antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena OLKAssa.

Valmennuksen sisältö: Mikä OLKA on, sairaalahygienia vapaaehtoisille, vapaaehtoistoiminta OLKAssa, kohtaaminen sairaalassa.

Jätä hakemus vapaaehtoiseksi tämän linkin kautta. 

Huomioithan, että vapaaehtoisilla tulee olla tuhkarokko- ja vesirokkorokotukset otettuna tai taudit sairastettuna ensimmäiseen vapaaehtoisvuoroon mennessä. Lisäksi sairaalassa toimivilta vapaaehtoisilta edellytetään influenssarokotteen ottamista vuosittain. Sairaalavapaaehtoisilta edellytetään täyttä koronarokotesarjaa, oma henkilökohtainen rokotusaikataulu huomioiden (2-4 rokotetta).

Lasten parissa toimivilta vapaaehtoisilta tarkistetaan rikosrekisteriote. OLKA hakee otetta vapaaehtoisen suostumuksella ja se on vapaaehtoiselle maksuton.

Lue lisää OLKAn vapaaehtoisen polusta (olkatoiminta.fi) ja OLKA-toiminnasta (hus.fi/olka).

Lisätiedot:  vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tanja Varpalahti, olka@hyte.fi tai p. 050 381 7722.

Muut tapahtumat ja koulutukset

Tilaa uutiskirjeemme