OLKA-valmennus sairaalavapaaehtoisille 31.10.2023

OLKA-valmennus sairaalavapaaehtoisille 31.10.2023

Aloitusajankohta: 31/10/2023
- 16:30
Loppumisajankohta : 31/10/2023
- 20:00

Tapahtumapaikka

Online Event

Haluatko toimia sairaalavapaaehtoisena ja tuoda iloa, tukea ja toivoa potilaille ja heidän läheisilleen?

OLKAn vapaaehtoisena voit toimia aula-avustajana, juttukaverina, leikkikaverina, vertaistukijana ja saattohoidon tukihenkilönä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

OLKAn vapaaehtoisen polku alkaa sairaalavapaaehtoisten OLKA-valmennuksesta. Valmennuksia järjestetään neljä kertaa vuodessa, lokakuun valmennus järjestetään Teams-yhteydellä. Valmennus on maksuton ja antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena OLKAssa.

Valmennuksen sisältö: Mikä OLKA on, sairaalahygienia vapaaehtoisille, vapaaehtoistoiminta OLKAssa, kohtaaminen sairaalassa.

Jätä hakemus vapaaehtoiseksi tämän linkin kautta. 

Huomioithan, että vapaaehtoisilla tulee olla tuhkarokko- ja vesirokkorokotukset otettuna tai taudit sairastettuna ensimmäiseen vapaaehtoisvuoroon mennessä. Lisäksi sairaalassa toimivilta vapaaehtoisilta edellytetään influenssarokotteen ottamista vuosittain. Sairaalavapaaehtoisilta edellytetään täyttä koronarokotesarjaa, oma henkilökohtainen rokotusaikataulu huomioiden (2-4 rokotetta).

Lasten parissa toimivilta vapaaehtoisilta tarkistetaan rikosrekisteriote. OLKA hakee otetta vapaaehtoisen suostumuksella ja se on vapaaehtoiselle maksuton.

Lue lisää OLKAn vapaaehtoisen polusta (olkatoiminta.fi) ja OLKA-toiminnasta (hus.fi/olka).

Lisätiedot:  vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tanja Varpalahti, olka@hyte.fi tai p. 050 381 7722.

Muut tapahtumat ja koulutukset

Tilaa uutiskirjeemme