Työpaikkailmoitus: HyTe ry etsii markkinointi- ja viestintäpäällikköä

Etsimme luovaa ja rohkeaa viestintä- ja/tai markkinointipäällikköä toteuttamaan Lähellä.fi-järjestötietopalvelun viestintää, markkinointia ja käyttöönottoa Suomessa.

Lähellä.fi kokoaa yhdelle sivustolle kaikki Suomen järjestöjen tarjoamat toimintailmoitukset, vapaaehtoistoiminnan mahdollisuudet sekä järjestölähtöiset tuen, auttamisen ja neuvonnan palvelut. Verkkopalvelu tukee järjestöjen toiminnan, tapahtumien ja vapaaehtoistehtävien näkyvyyttä ja kansalaisten löytämistä niiden äärelle. Tehtävänäsi on vastata palvelun markkinoinnista ja viestinnästä Uudellamaalla.

Tehtävässä tarvitaan

Olet kokenut viestinnän ammattilainen, jolla on sekä kykyä vastata viestinnän strategisen tason suunnittelusta että intoa tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja muihin kanaviin.

Edellytämme kokemusta verkkopalveluiden markkinoinnista ja viestinnästä. Olet tehnyt töitä sisällöntuotannon parissa. Sinulla on kokemusta sosiaalisen median ja analytiikan hyödyntämisestä työssäsi.

Sinulla on itsenäinen työote. Olet halukas ja nopea oppimaan uusia asioita. Osaat innostaa uusia käyttäjiä ja innostua. On tärkeää, että olet aito, ulospäin suuntautunut ja positiivinen ihminen, joka viihtyy kaikenlaisten ihmisten kanssa ja on kotonaan luovassa ja moninaisessa työyhteisössä ja erilaisten kumppaneiden parissa.

Edellytämme tehtävään korkeakoulututkintoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta ja asiantuntemusta joistakin seuraavista asioista:

– Markkinointi- ja kampanjointikokemus
– Mediayhteistyöstä ja PR
– Varainhankinta ja yritysyhteistyö
– Nettisivujen suunnittelu
– Valokuvaaminen, videoiden tuotanto tai graafinen suunnittelu

Tarjoamme sinulle

HyTessä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi HyTe tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti, viimeistään 1.8.2022. Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva. Työsopimuksessa on 6 kk:n koeaika. Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4 tai 5 osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Tarjoamme mukavan toimiston Tapiolan sydämessä sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja etätyöhön.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 20.5.2022 klo 16:00 mennessä kehityspäällikkö Jussi Sorsimolle osoitteeseen jussi.sorsimo@hyte.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut toteutetaan 23.5. kello 14.30-16.30 tai 24.5. klo 8.00-10.00 välisinä aikoina.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Sorsimo, 0400 561 040. Voit kysyä lisätietoja puhelimitse seuraavina ajankohtina: ma 9.5. klo 9.30-11.00 tai pe 13.5. klo 10.00-12.00.

 

HyTe ry on Uudenmaan alueen verkostojärjestö. Koordinoimme ja kehitämme alueen vapaaehtoistoimintaa, sekä tarjoamme monipuolista tukea ja toimintaa järjestöille ja suoraan ihmisille. HyTe tarjoaa tukea ja apua työllistämisen, kotoutumisen, järjestöjen toimintaedellytysten, vertaistoiminnan ja vapaaehtoistoiminnan asioissa. Yhdistämme kansalaiset ja yhteisöt toimimaan paremman arjen puolesta – tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi!

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?