Työpaikkailmoitus: Osaamisen kehittämisen ja viestinnän asiantuntija

Etsimme sinua: Osaamisen kehittämisen ja viestinnän asiantuntija

HyTe ry on Uudenmaan alueen verkostojärjestö. Koordinoimme ja kehitämme alueen vapaaehtoistoimintaa, sekä tarjoamme monipuolista tukea ja toimintaa järjestöille ja suoraan ihmisille. HyTe tarjoaa tukea ja apua työllistämisen, kotoutumisen, järjestöjen toimintaedellytysten, vertaistoiminnan ja vapaaehtoistoiminnan asioissa. Yhdistämme kansalaiset ja yhteisöt toimimaan paremman arjen puolesta – tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi!

Työtehtävät ja tavoitteet

Haemme opintovapaan sijaisuuteen asiantuntijaa, jonka tehtävänä on tukea järjestöjen työntekijöitä ja vapaaehtoisia toimintaympäristön muutoksessa.

Työtehtäviisi kuuluu koulutusten järjestäminen sekä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreista koostuvan osaamisyhteisön koordinointi. Koulutuskoordinaattorin roolissa vastaat vertaisoppimiseen perustuvan lyhytkoulutusohjelman suunnittelusta, markkinoinnista ja toteutuksesta. Lisäksi edistät vapaaehtoistoiminnan ja järjestöjen näkyväksi tekemistä erilaisissa tapahtumissa ja lähellä.fi -järjestötietopalvelussa.

Vastuullesi kuuluu toiminnan suunnittelu, viestintä ja markkinointi,  tapahtumien järjestäminen, työryhmien koordinointi sekä toimintaan liittyvä seuranta ja arviointi. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä järjestöjen, kuntien ja oppilaitosten kanssa.

Tehtävässä tarvitaan

Olet ulospäin suuntautunut ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat innostaa ja innostua. Sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinointitaidot. Olet nopea oppimaan uusia asioita. Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia. Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen.

Kokemustasi koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta sekä yhteisössä tapahtuvasta oppimisesta (communities of practice) arvostetaan. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja kokemusta sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämisestä työssäsi.

Edellytämme tehtävään korkeakoulututkintoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

HyTessä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi HyTe tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on määräaikainen ja kestää 31.8.2023 asti. Työsopimuksessa on 2 kk:n koeaika. Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4 tai 5 henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Tarjoamme mukavan toimiston Tapiolan sydämessä sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja etätyöhön.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 1.12.2022 klo 16:00 mennessä osoitteeseen jussi.sorsimo@hyte.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut toteutetaan Tapiolassa erikseen sovittuina ajankohtina.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jussi Sorsimo p. 0400 561 040

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?