Työpaikkailmoitus: Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

HyTe ry on Uudenmaan alueen verkostojärjestö. Koordinoimme ja kehitämme alueen vapaaehtoistoimintaa, sekä tarjoamme monipuolista tukea ja toimintaa järjestöille ja suoraan ihmisille. HyTe tarjoaa tukea ja apua työllistämisen, kotoutumisen, järjestöjen toimintaedellytysten, vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminnan asioissa. Yhdistämme kansalaiset ja yhteisöt toimimaan paremman arjen puolesta – tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi!

Työtehtävät ja tavoitteet

 

Haemme OLKA-toimintaan pääkaupunkiseudulle vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria perhevapaan sijaisuuteen. OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaaloissa ja verkossa. Toimimme yli 10 sairaalassa HUSin alueella Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä, jonne vapaaehtoiset sijoittuvat erilaisiin tehtäviin.

 

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin tehtäviin kuuluu sairaalavapaaehtoisten polun eri vaiheiden koordinoiminen yhdessä toisen vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa. Koordinaattori rekrytoi, järjestää vapaaehtoisen koulutuksia, perehdytyksiä ja työnohjauksia, koordinoi vapaaehtoisten vuoroja sekä toimii vapaaehtoisten tukena. Vapaaehtoisille viestintä on merkittävässä roolissa tehtävässä.

 

Tehtävässä tarvitaan

 

Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on kokemusta vapaaehtoistoiminnan koordinoimisesta. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja kokemusta sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämisestä työssäsi. Osaat innostaa ja innostua. Sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinaatiotaidot. Olet nopea oppimaan uusia asioita. Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia. Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen. 

 

Edellytämme tehtävään korkeakoulututkintoa. Työtä tehdään sairaalaympäristössä ja on tärkeää, että työntekijän rokotussuoja on kunnossa työntekijän omaksi suojaksi. Viestinnällinen osaaminen ja kiinnostus katsotaan eduksi.  

 

Tarjoamme sinulle 

 

HyTessä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi HyTe tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia. 

 

Työehdot 

 

Työ on kokonaikainen ja työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.8.2023. Työsopimuksessa on 3 kk:n koeaika. Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työpisteet ovat Meilahden sairaala-alueella Helsingissä ja Espoon Tapiolassa. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

 

Hakuohjeet 

 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 30.11.2022 klo 17:00 mennessä OLKA-toiminnan asiantuntija Kaisa Kauhaselle osoitteeseen kaisa.kauhanen@hyte.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö tehtävään. Haastattelut toteutetaan joulukuussa.

 

Tiedustelut 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Kauhanen, 050 382 7711. Voit kysyä lisätietoja puhelimitse seuraavina ajankohtina: 

to 17.11. klo 11.30–12.30

ma 21.11. klo 8.15–9.00

to 24.11. klo 11.30–12.30

ma 28.11. klo 10.00–11.00

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?