TUKEA JA APUA JÄRJESTÖILLE

Digitaaliset palvelut järjestöille

Digitaaliset palvelut ovat nykyään tärkeä osa järjestötyötä. Tiedätkö, millaisia digitaalisia palveluita järjestöille on tarjolla? Osaatko hyödyntää digitaalisia ratkaisuja järjestösi toiminnassa ja näkyvyyden kehittämisessä? Tiedätkö, mitä hyötyä digitaaliset työkalut tarjoavat järjestöllesi?

Digitaaliset ratkaisut ovat olleet jo kauan luonteva osa järjestöjen jokapäiväistä työtä. Monella järjestöllä on vähintäänkin omat nettisivut ja somekanavat, joiden avulla ne tavoittavat omia kohderyhmiään. Moni hyödyntää myös uusimpia palveluita, kuten Discordia ja Canvaa. 

Järjestöille on tarjolla myös digitaalisia työkaluja, jotka on suunniteltu nimenomaan järjestötyön näkökulmasta. Niiden tavoitteena on helpottaa järjestön jokapäiväistä työskentelyä. Suunnittelussa on panostettu palveluiden helppokäyttöisyyteen, jotta pienetkin järjestöt voivat hyödyntää digitaalisia palveluita jokapäiväisessä työssään. 

Järjestöt voivat hyödyntää digitaalisia palveluita mm. markkinointiin ja viestintään, vertaistuen tarjoamiseen sekä tilojen hallinnointiin. 

Digitaaliset palvelut järjestötoiminnan avuksi 

  • Lähellä.fi-palvelu tarjoaa järjestöille maksuttoman kanavan toiminnan oma toiminnan markkinointiin ja näkyvyyden lisäämiseen.  
  • TOIVO-vertaistukisovelluksen kautta järjestö voi tarjota vertaistukea suoraan tukea tarvitseville.  
  • Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen.  
  • Tilapankin avulla järjestö voi hallinnoida kätevästi omia tilojaan ja avata niitä yhteiskäyttöön. Järjestöt myös löytävät Tilapankista tiloja itselleen. 

     

Lähellä.fi – digitaalinen tietopalvelu järjestön toiminnasta ilmoittamiseen

Lähellä.fi-palvelu on valtakunnallisesti toimiva digitaalinen palvelu, jossa järjestöt voivat ilmoittaa toiminnastaan maksuttomasti. Lähellä.fi tukee järjestön monikanavaista markkinointia, sillä palvelun kautta tietoja voidaan ajaa myös muihin digitaalisiin palveluihin, kuten hyvinvointialueiden ja kuntien verkkosivuille. Lähellä.fi toimii myös kätevänä käyttöliittymänä järjestötietoa etsiville kansalaisille ja hyvinvointialueiden ja kuntien työntekijöille. Lue lisää Lähellä.fi-verkkopalvelusta. 

TOIVO-vertaistukisovellus auttaa tavoittamaan vertaistuen tarvitsijat digitaalisesti

Toivo-vertaistukisovelluksen avulla järjestö tavoittaa vertaistukea tarvitsevat. Avun tarvitsijat asioivat palvelussa anonyymisti. Toivo-sovelluksen vertaistuki perustuu kahdenkeskisiin keskusteluihin, joita käydään chat-viesteillä tai puheluilla. Sovellus hoitaa viestien ja soittojen yhdistämisen, joten tuenhakijan ja vertaistukijan ei tarvitse jakaa toisilleen henkilökohtaisia yhteystietojaan. Lue lisää TOIVO-sovelluksesta.

Vertaistalo-verkkopalvelussa järjestö tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen

Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Lue lisää Vertaistalosta. 

Tilapankki digitalisoi tilojen hallinnan

Tilapankin avulla järjestö voi hallinnoida kätevästi omia tilojaan ja avata omia tilojaan yhteiskäyttöön. Tilapankissa on tilojen kalenterivarausjärjestelmä ja verkkokauppa, ja palvelu tarjoaa helpon varainhankintamahdollisuuden. Järjestöt myös löytävät Tilapankista edullisia ja maksuttomia tiloja itselleen. Lue lisää Tilapankista. 

Palvelut järjestöille

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme