Yksilöille

Tukipalvelut kansalaisille eri elämäntilanteisiin

HyTe ry tarjoaa erilaisia tukipalveluita kansalaisille. Tarjolla on monenlaista tukea ja apua haastavaan elämäntilanteeseen: yksinäisyyteen, sairastumiseen ja työttömyyteen.

Onko sinua tai läheistäsi kohdannut haastava elämäntilanne? Ei hätää -apua on saatavana. HyTe ry:n VESA-toiminta tarjoaa tukea ja apua ikääntyneille, ja OLKA-sairaalavapaehtoiset auttavat sairastuneita ja heidän läheisiään sairaalassa. Futurum-projektissa tarjoamme apua työllistymisen haasteisiin, ja Lähellä.fi-palvelusta löydät tietoa Suomessa toimivien järjestöjen tarjoamasta tuesta ja avusta. 

Esimerkkejä tarjolla olevasta tuesta ja avusta 

  • VESA-toiminnan Keikka-apu välittää vapaaehtoisten antamaa arjen apua yli 65-vuotiaille Espoossa. 
  • OLKA-toiminnan vapaaehtoiset ovat apunasi sairaaloiden OLKA-pisteillä, aulatiloissa ja sovituilla yhteistyöosastoilla. 
  • FUTURUM tarjoaa työnhakijoille tukea työhönvalmennuksen keinoin. 
  • Lähellä.fi-palvelu kokoaa yhteen paikkaan järjestöjen tarjoaman avun ja tuen. 
  • TOIVO-vertaistukisovelluksen kautta löydät vertaistukea erilaisiin tilanteisiin sekä tietoa vertaistukea tarjoavista järjestöistä.  
  • Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen. 

VESA-toimintaa tukee ikääntyneen kotona-asumista ja omatoimisuutta 

VESA-toiminnan Keikka-avussa välitetään vapaaehtoisen apua yli 65-vuotiaille espoolaisille ikäihmisille. Vapaaehtoiset antavat arjen apua, juttuseuraa, toimivat saattajina terveydenhuollon vastaanotoille ja kauppa-asioilla sekä käyvät ulkoilemassa yhdessä asiakkaiden kanssa. Kulttuurikaverin kanssa ikäihminen pääsee esimerkiksi museoihin, teatteriin ja muihin kulttuuririentoihin.  Lue lisää VESA-toiminnasta. 

OLKA-vapaaehtoiset tuovat iloa, tukea ja toivoa sairaalan potilaille ja heidän läheisilleen 

OLKAn vapaaehtoiset tuovat iloa, tukea ja toivoa sairaalan potilaille ja heidän läheisilleen. Vapaaehtoiset toimivat sovituilla yhteistyöosastoilla, OLKA-pisteillä ja sairaaloiden aulatiloissa. Vapaaehtoisen tunnistaa vaaleanvihreästä liivistä, jonka selässä lukee ”vapaaehtoinen”. Lue lisää OLKA-toiminnasta. 

Futurum auttaa kohti uutta työuraa 

Työpaikan hankinta ja paluu työelämään voi joskus kestää pidempään, kuin on itse ajatellut. Reitti työelämään voi kulkea myös työharjoittelun tai palkkatukityön kautta. Futurum auttaa sinua kohti uutta työuraa. Lue lisää Futurumista. 

Lähellä.fi-palvelusta löydät tukea ja apua eri tilanteisiin 

Lähellä.fi-palvelusta löydät eri elämäntilanteisiin sopivaa vertaistukea, keskustelua-apua ja neuvontaa itsellesi ja läheisellesi. Löydät palvelusta myös vapaaehtoistehtäviä sekä harrastusmahdollisuuksia. Lue lisää Lähellä.fi-verkkopalvelusta. 

TOIVO-vertaistukisovellus on maksuton ja anonyymi kanava vertaistukea tarvitsevalle

Toivo-vertaistukisovellus on palvelu, jossa on tarjolla tietoa vertaistukea tarjoavista järjestöistä sekä vertaistukijoita. Toivo-sovellus on maksuton ja sitä voi käyttää myös anonyymisti. Lue lisää TOIVO-sovelluksesta. 

Vertaistalo-verkkopalvelu tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen

Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Lue lisää Vertaistalosta. 

Yksilöiden palvelut

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery