TUKEA JA APUA JÄRJESTÖILLE

Tila- ja toimistopalvelut järjestöille

Tarvitseeko järjestösi tiloja toiminnan järjestämiseen? Onko järjestölläsi tilat, joita voisitte jakaa muidenkin käyttöön? Onko teillä tarve edullisille toimistopalveluille?

Järjestöillä on erilaisia tiloihin ja toimintaan liittyviä tarpeita. Yhdelle voi riittää mahdollisuus työskennellä satunnaisesti popup-pisteessä, toinen tarvitsee tiimilleen oman toimistohuoneen ja kolmas järjestää koulutuksia ja infoja, jolloin käyttöön tarvitaan luokkahuone tai luentosali. Osalla järjestöistä on omat tilat, jotka ovat vajaakäytöllä ja joita he haluaisivat jakaa yhteiskäyttöön muille järjestöille. 

Järjestöillä on usein tarve myös erilaisille toimisto- tai postituspalveluille. 

HyTe ry tarjoaa Espoossa sijaitsevassa Kansalaistoiminnankeskuksessa edullisia toimistotiloja ja -palveluita. Tarjolla on myös tilojen hallinnointiin liittyvä digitaalinen Tilapankki-ratkaisu. 

Edulliset tila- ja toimistopalvelut helpottavat järjestöjen toimintaa 

  • Tarjoamme järjestöille tiloja pitkä- ja lyhytaikaiseen käyttöön Espoon Tapiolassa sijaitsevassa Kansalaistoiminnankeskuksessa. 
  • Kustannustehokkaat toimistopalvelumme pitävät sisällään mm. tulostus-, skannaus- ja kopiointipalveluita laadukkailla laitteilla. 
  • Tilapankki-ratkaisun avulla voit jakaa tilasi helposti maksutta tai maksullisesti muiden käyttöön.

Kansalaistoiminnankeskus tarjoaa järjestöille tiloja pitkäaikaiseen ja lyhytaikaiseen käyttöön Kansalaistoiminnankeskus sijaitsee Espoon Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sen tiloja, joita on mahdollista varata käyttöön päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin aikavälillä klo 9.00-21.00. Voit varata tiloja lyhytaikaiseen käyttöön tai vuokrata järjestöllesi vaikkapa oman toimistohuoneen. Lue lisää tarjolla olevista tiloista. 

Kustannustehokkaat toimistopalvelut järjestöille 

Kansalaistoiminnankeskus tarjoaa järjestöille erilaisia toimistopalveluita. Voit tulostaa, skannata ja kopioida tai vastaanottaa ja lähettää kirjepostisi meidän kauttamme. Lue lisää tarjolla olevista toimistopalveluista. 

Tilapankki digitalisoi järjestöjen tilojenhallinnan 

Onko sinulla tila, jonka haluaisit vuokrata tai saattaa alueesi asukkaiden ja järjestöjen yhteiskäyttöön? Tilapankki.fi-palvelu helpottaa tilan markkinointia sekä varaus- ja vuokraustoimintaa, sillä varauskalenterin koordinointi tulee automaattiseksi ja jälkikäteen tehtävä laskutus poistuu. Lue lisää Tilapankista.  

Palvelut järjestöille

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery