Palvelut ja HAnkkeet

Tilapankki.fi

Tilojen varaus- ja maksupalvelu Tilapankki.fi on ratkaisu järjestömaailman tilojenhallintaan. Tilojen avaaminen yhteis- ja hyötykäyttöön vahvistaa alueen yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Kaupungit, hyvinvointialueet, yritykset tai järjestöt voivat palvelun kautta kätevästi vuokrata hallinnoimansa tilan tai luovuttaa sen alueensa asukkaiden ja yhdistysten yleishyödylliseen käyttöön.

Tilapankki digitalisoi järjestöjen tilojenhallinnan 

Tilapankki.fi-palvelu helpottaa tilojen varaus- ja vuokraustoimintaa. Tilapankin avulla organisaatiot voivat hallinnoida kätevästi omia tilojaan ja avata tiloja yhteiskäyttöön. Palvelussa on tilakohtainen kalenteri, joka koordinoi tilasi ajanvarauksia automaattisesti. Tarvittaessa voit ottaa käyttöösi verkkokaupan, jolloin myös laskutus hoituu automaattisesti ja vaivattomasti ilman erillisiä toimenpiteitä. 

Edulliset ja ilmaiset tilat yhteis- ja hyötykäyttöön 

Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni kansalaisjärjestö löytää arkiseen toimintaansa tarpeellisia tiloja. Kun ilmaisia tai edullisia tiloja lyhytaikaiseen käyttöön on helposti saatavilla, järjestöjen työntekijät tai vapaaehtoiset voivat keskittyä osallisuutta vahvistavan tai hyvinvointia ja terveyttä edistävän toiminnan tuottamiseen. 

  • Edulliset ja ilmaiset yhteis- ja hyötykäyttöön avatut tilat avaavat uusia mahdollisuuksia kansalais-, kulttuuri-, liikunta-, järjestö- ja pienyritystoiminnalle.  
  • Tilapankki.fi-palvelu nostaa tilojen käyttöastetta, kun tilat ovat tehokkaammassa käytössä – erityisesti varsinaisen käyttöajan ulkopuolisina aikoina. 
  • Toimijan, jolla on hallussaan tyhjillään olevia tiloja, joita haluaisi vuokrata tai saattaa yleishyödylliseen käyttöön, on helppo liittyä mukaan.


Tilapankki hyvinvointialueiden ja kuntien tilojen yhteiskäytössä
 

Hyvinvointialue tai kunta voi Tilapankki.fi-palvelun verkkokaupassa käytettävien kuponkien avulla tarjota haluamilleen järjestöille (esim. ikäihmisten parissa toimiville järjestöille) tietyn määrän ilmaisia käyttötunteja järjestöä kohti tai tietyn alennusprosentin tilan normaalista hinnasta. Ratkaisun avulla hyvinvointialue tai kunta voi helposti vähentää hukkakäytöllä olevien tilojen määrää ja tukea alueensa tai valitsemansa toimialan järjestöjä tasapuolisesti.  

Tilapankki järjestön käytössä 

Järjestöille tilan varaaminen ja maksaminen on helppoa verkkopalvelussa. Palvelu helpottaa tilahallinnoijan varaukseen liittyvää hallinnollista työtä. Sähköinen varauskalenteri automatisoi tilavarausten käsittelyä ja vähentää varaustenhallintaan liittyvää työmäärää. Verkkokaupparatkaisu poistaa jälkikäteen tehtävän laskutuksen ja siihen liittyvän hallinnollisen työn. Palvelusta saa ajettua taulukkoon raportin, jonka avulla palvelussa oleviin tiloihin tehtyjä varauksia voi seurata.  

HyTe ry:n palvelut ja hankkeet

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery