TUKEA JA APUA JÄRJESTÖILLE

HyTe järjestöille

Tarvitseeko järjestösi apua toiminnan järjestämiseen? Puuttuuko teidän järjestöltänne toimitilat? Haluatteko olla mukana vaikuttamassa tai haluatteko oppia uutta ja kehittää toimintaanne? HyTe tarjoaa järjestöjen toimintamahdollisuuksia tukevia palveluita järjestöille.

HyTe ry on Uudellamaalla toimiva verkostojärjestö, joka tarjoaa järjestöille toimintamahdollisuuksia ja palveluita. HyTe pyrkii näin parantamaan järjestöjen toimintaedellytyksiä. Tarjoamme järjestöille muun muassa toimintatiloja, tukea markkinointiin ja viestintään, koulutuksia sekä erilaisia verkostoja vaikuttamisen tueksi. 

HyTen palvelut järjestöille 

  • Digitaaliset palvelut järjestöille 
  • Markkinoinnin ja viestinnän tuki järjestöille 
  • Verkostot ja vaikuttaminen järjestöille 
  • Tukea vapaaehtoistoiminnan järjestämiseen 
  • Tila- ja toimistopalvelut järjestöille 

Digitaaliset palvelut järjestöille 

Järjestöt voivat hyödyntää digitaalisia palveluitamme mm. markkinointiin ja viestintään, vertaistuen tarjoamiseen sekä tilojen hallinnointiin. Lue lisää digitaalisista palveluistamme. 

Markkinoinnin ja viestinnän tuki järjestöille 

Tarjoamme järjestöjen markkinoinnin ja viestinnän tueksi näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa, esittelypisteissä ja digitaalisissa kanavissa. Lue lisää markkinoinnin ja viestinnän tuesta järjestöille. 

Verkostot ja vaikuttaminen järjestöille 

Keskitymme verkosto- ja vaikuttamistyössämme sote-uudistukseen, sote-, hyte- ja turvallisuustoiminnan edistämiseen, vieraskielisten järjestöjen tukemiseen ja järjestöjen toimintamahdollisuuksien ja digitaalisuuden edistämiseen. Lue lisää verkosto- ja vaikuttamistyöstämme. 

Tukea vapaaehtoistoiminnan järjestämiseen 

Organisoimme verkostoa, jossa järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorit ja muut järjestöasiantuntijat tapaavat kaltaisiaan, samaa työtä tekeviä ihmisiä. Lisäksi tarjoamme tukea vapaaehtoisten rekrytointiin tapahtumissa ja digitaalisissa kanavissa. Koulutuksissa ja infotilaisuuksissa saat vinkkejä toimintasi kehittämiseen. Lue lisää vapaaehtoistoiminnan järjestämisen tuesta. 

Tila- ja toimistopalvelut järjestöille 

HyTe ry tarjoaa Espoossa sijaitsevassa Kansalaistoiminnankeskuksessa edullisia toimistotiloja ja -palveluita. Tarjolla on myös tilojen hallinnointiin liittyvä digitaalinen Tilapankki-ratkaisu. Lue lisää tila- ja toimistopalveluista järjestöille. 

Palvelut järjestöille

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme