Viranomaisille

Digitaaliset palvelut julkiselle sektorille

Tarvitsetko työssäsi tietoa järjestöistä tai niiden toiminnasta? Haluatko jakaa asiakkaillesi tietoa järjestöjen tarjoamista harrastuksista, vapaaehtoistehtävistä, tuesta tai avusta? Tai haluatko vahvistaa järjestöjen toimintamahdollisuuksia tarjoamalla tiloja niiden käyttöön?

Hyte ry tarjoaa digitaalisia ratkaisuja julkisen sektorin ja järjestökentän yhteistyön vahvistamiseksi. Digitaaliset palvelumme tarjoavat sinulle tietoa välitettäväksi omille asiakkaillesi. Lisäksi tarjoamme ratkaisun, jolla voit avata kuntasi tai hyvinvointialueesi tilat järjestöjen käyttöön. 

Digitaaliset palvelut järjestöjen ja julkisen sektorin yhteistyön vahvistamiseen 

  • Lähellä.fi-palvelusta löydät tietoa järjestöjen tarjoamista mahdollisuuksistasi asiakkaillesi. Teknisten ratkaisujen avulla voit hakea nämä tiedot suoraan omille nettisivuillesi.  
  • Tilapankin avulla voit avata tilasi yhteiskäyttöön ja edistää näin järjestöjen toimintamahdollisuuksia alueellasi. 


Lähellä.fi – digitaalinen järjestötietopalvelu
 

Lähellä.fi-palvelu on valtakunnallisesti toimiva digitaalinen palvelu, jossa järjestöt ilmoittavat toiminnastaan. Lähellä.fi-palvelun kautta tietoja voidaan ajaa myös muihin digitaalisiin palveluihin, kuten hyvinvointialueiden ja kuntien verkkosivuille. Lähellä.fi toimii myös kätevänä käyttöliittymänä järjestötietoa etsiville kansalaisille ja hyvinvointialueiden ja kuntien työntekijöille. Lue lisää Lähellä.fi-verkkopalvelusta. 

Tilapankki digitalisoi tilojen hallinnan 

Tilapankissa voit hallinnoida kätevästi omia tilojasi ja avata niitä yhteiskäyttöön. Tilapankissa on tilojen kalenterivarausjärjestelmä ja verkkokauppa. Järjestöt etsivät Tilapankista edullisia ja maksuttomia tiloja itselleen. Lue lisää Tilapankista. 

Viranomaisille

Tilaa uutiskirjeemme