Palvelut ja HAnkkeet

MOKA – monikanavainen järjestömarkkinointi

Haluatko saada lisää osallistujia järjestösi toimintaan? Tarvitsetteko uusia vapaaehtoisia? Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi kattavasti ja monikanavaisesti? Haluatko kehittää taitojasi digitaalisen markkinoinnin osaajana?

HyTen uusi MOKA-konsepti nostaa monikanavaisen järjestömarkkinoinnin uudelle tasolle. Se auttaa sinua tavoittamaan kohderyhmäsi kattavasti ja tehokkaasti – kasvokkain ja digitaalisesti.  

MOKA-konseptin hyödyntäminen on järjestöille helppoa ja täysin maksutonta. Osana MOKA-konseptia tarjoamme myös koulutuksia, joissa kehität osaamistasi monikanavaisen markkinoinnin eri osa-alueista. 

MOKA-konseptiin kuuluvat monikanavaisen järjestömarkkinoinnin palvelut 

  • Näkyvyys erilaisissa tapahtumissa ja järjestötoreilla 
  • Näkyvyys digitaalisissa palveluissa, kuten Lähellä.fi:ssä, somemainonnassa ja hakusanamainonnassa 
  • Markkinointikoulutukset järjestöjen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijoille ja toteuttajille

Miksi monikanavainen järjestömarkkinointi on tärkeää? 

Monikanavaisuus on markkinoinnissa tärkeää, koska mediankäyttö on tänä päivänä pirstaleista. Harva keskittyy nykyään esimerkiksi painettuun päivälehteen pitkäjänteisesti. Ihmisillä on käytössään useampi somekanava, he etsivät tietoa hakukoneista ja vierailevat erilaisissa tapahtumissa kiinnostuksensa mukaan. Kohtaamiset brändin kanssa ovat usein nopeita ja satunnaisia.  

Mediankäytön pirstaleisuuden vuoksi brändin on jalkauduttava kaikkialle sinne, missä sen kohderyhmä on. Toiston ja kattavuuden avulla tavoitat useampia ihmisiä ja vahvistat viestiesi muistettavuutta: tutkimusten mukaan useimmat ihmiset tarvitsevat jopa viidestä seitsemään näyttökertaa, jotta he muistavat brändin. 

Miten MOKA-konsepti toimii? 

MOKA-konseptia on helppo hyödyntää: 

  1. Rekisteröidy Lähellä.fi-palveluun ja ilmoita palveluun toimintasi. Toimintasi näkyy Lähellä.fi-markkinointikampanjoissa, joita toteutamme Uudellamaalla yhdessä hyvinvointialueiden ja kuntien kanssa. Keväällä 2023 kampanjoimme mm. lapsille ja nuorille suunnatun järjestötoiminnan, työikäisten ja ikääntyneiden hyvinvoinnin ja kotoutumista tukevien palveluiden puolesta. 
  2. Tule mukaan järjestötapahtumiin. Kun ilmoittaudut tapahtumaan, lisää ilmoittautumislomakkeelle linkki järjestösi Lähellä.fi-sivulle. Markkinoimme teitä ja teidän toimintaanne ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen digitaalisissa kanavissa, somekanavissa ja printtimateriaaleissa. 
  3. Osallistu maksuttomiin koulutuksiin, joissa kehität digitaalisen markkinoinnin osaamistasi. Saatavana on valtakunnallisia Lähellä.fi-verkoston järjestämiä koulutuksia sekä HyTe ry:n järjestämiä paikallisia koulutuksia. Seuraa ilmoitteluamme ja tule mukaan! 


Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

HyTe ry:n palvelut ja hankkeet

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme