Palvelut ja HAnkkeet

Tilapalvelut

HyTe ry tarjoaa edullista toimistotilaa ja toimintatilaa järjestöille Espoossa. Tiloja on saatavana lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen käyttöön. Voit vuokrata meiltä toimistotilaa tai popup-työpisteen, järjestää tiloissamme ryhmiä ja tapahtumia tai vaikkapa säilyttää pienmateriaalisi lukollisessa kaapissa.

Palveluja järjestöille ja yksilöille ​ 

Kansalaistoiminnankeskus tarjoaa erityisesti järjestöille toimintansa tueksi tilapalveluita, kuten 

  • kohtaamispaikkaa 
  • toimistohuoneita 
  • pop-up työpisteitä 
  • lyhytaikaisesti varattavia kokoustiloja 
  • pienmateriaalien lukollista säilytyspalvelua 
  • taidegalleria Galleria Unelmaa

Kohtaamispaikka Olkkari 

Kansalaistoiminnankeskuksesta löytyy myös matalan kynnyksen maksuton tila, johon mahtuu 50 henkilöä. Olkkari tarjoaa sinulle paikan, jossa voit järjestää kaikille avointa toimintaa, johon kuka tahansa kuntalainen voi halutessaan osallistua. Kohtaamispaikka Olkkariin voit saapua koska vaan tapaamaan muita järjestötoiminnasta kiinnostuneita. Olkkari on varattavissa ma-pe klo 9-16, varaa tila käyttöösi täältä: https://tilapankki.fi/tuote/olkkari/ 

Toimistohuoneet 

Etsitkö omaa toimistohuonetta? Tai jaettua sellaista, koska toimisto ja vuokrakulut on mahdollista jakaa toisen järjestön kanssa. Kansalaistoiminnankeskuksesta on tällä hetkellä vuokrattavissa toimistohuone alkaen 719 euroa kuukaudessa. Huone ja vuokrakulut on mahdollista jakaa usean järjestön kanssa. 

Pop-up työpisteet 

Etsitkö työpistettä avokonttorista? Kansalaistoiminnankeskuksen 4. kerroksen avokonttorissa sijaitsevan pop-up työpisteen käyttöoikeus on päivä viikossa ja maksaa 20 euroa kuukaudessa. Jäsenhinta on 10 euroa kuukaudessa. 

Lyhytaikaisesti varattavat kokoustilat 

Kansalaistoiminnankeskus ylläpitää kokoustiloja, joita on mahdollista varata käyttöön päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin aikavälillä klo 9.00-21.00. Tilojen ilta- ja viikonloppukäyttö on omatoimista. Käy kuittaamassa avain käyttöösi ennen tilaisuutesi alkua aulapalvelusta. Kansalaistoiminnankeskuksessa varattavissa olevat tilat ovat: 

Normaalihinta on 20 euroa / tunti. Jäsenhinta on 6 euroa / tunti. Keskuksen tilat ovat esteettömät ja varustettu osittain induktiosilmukoin. Tilavarauksen tehnyt henkilö on vastuussa tilan käytöstä. Kokoustila tulee jättää käytön jälkeen siihen kuntoon, kun tila oli tullessa. Aulapalvelu neuvoo tilavaraajaa tilojen käytössä. 

Pienmateriaalien lukollinen säilytyspalvelu 

Etsitkö mahdollisuutta säilyttää järjestötoimintaan liittyviä pientarvikkeita? Kansalaistoiminnankeskus tarjoaa vuokralle lukollista kaappia, jossa voi säilyttää toimintaan liittyviä tarvikkeita, papereita ja muuta materiaalia. Normaalihinta järjestöille on 10 euroa kuukaudessa. Kaapin hinta jäsenjärjestöille on 5 euroa kuukaudessa. 

Kansalaistoiminnankeskus on avoinna ma-to klo 9.00-16.00, pe klo 9.00-12.00. 
Tilojen ilta- ja viikonloppukäyttö on omatoimista klo 21.00 asti. 

Kysy tilapalveluista lisää: 

Aulapalvelu 
toimisto@hyte.fi 

0504102555 
Kauppamiehentie 6, 2. krs, 02100 Espoo, Tapiola 

Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

HyTe ry:n palvelut ja hankkeet

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery