Viranomaisille

HyTe viranomaisille

Tarvitseeko organisaatiosi tietoa järjestöistä? Haluatko tavoittaa järjestöt erilaisten kuulemisten ja kyselyiden merkeissä. Haluaako organisaatiosi kuulla järjestöjen näkökulmia toiminnan suunnittelun tueksi?

Tarjoamme julkiselle sektorille järjestötietopalveluita, joista asiakastyötä tekevät löytävät apua, tukea, harrastuksia ja vapaaehtoistehtäviä välitettäväksi asiakkailleen. Organisoimme verkostoja, joissa viranomaiset ja järjestöjen edustajat voivat tavata toisiaan ja vaihtaa ajatuksia. Koordinoimme vapaaehtoistoimintaa täydentämään julkisen sektorin palveluvalikoimaa. 

HyTen palvelut julkiselle sektorille 

  • Digitaaliset palvelut julkiselle sektorille  
  • Verkostot ja vaikuttaminen julkiselle sektorille  
  • Vapaaehtoistoiminnan koordinaatio

Digitaaliset palvelut julkiselle sektorille 

Tarjoamme digitaalisia ratkaisuja julkisen sektorin ja järjestökentän yhteistyön vahvistamiseksi. Digitaaliset palvelumme tarjoavat sinulle tietoa välitettäväksi omille asiakkaillesi. Lisäksi tarjoamme ratkaisun, jolla voit avata kuntasi tai hyvinvointialueesi tilat järjestöjen käyttöön. Lue lisää, millaisia digitaalisia palveluita tarjoamme julkiselle sektorille. 

Verkostot ja vaikuttaminen julkiselle sektorille 

Järjestämme työpajoja ja muita verkostoitumistilaisuuksia, joissa viranomaiset pääsevät tapaamaan järjestöjen edustajia ja kehittämään yhteisiä toimintamalleja. Edistämme mm. sote-uudistuksen jalkautumista järjestökentälle, järjestöjen sote-, hyte- ja turvallisuustoimintaa, vieraskielisten järjestöjen toimintamahdollisuuksia ja digitaalisuuden hyödyntämistä järjestökentällä. Lue lisää verkosto- ja vaikuttamistyöstämme. 

Vapaaehtoistoiminnan koordinaatio 

Vastaamme valtakunnallisen OLKA-sairaalavapaaehtoistoiminnan koordinaatiosta yhdessä HUS-yhtymän kanssa. Koordinoimme myös Länsi-Uudellamaalla toimivaa, senioreiden hyvinvointia lisäävän VESA-toimintaa. Länsi-Uudenmaan verkostojärjestönä huolehdimme myös alueemme vapaaehtoistoimijoiden osaamisesta ja jaksamisesta. Lue lisää vapaaehtoistoiminnan koordinaatiosta. 

Viranomaisille

Tilaa uutiskirjeemme