TIETOA MEISTÄ

Liity jäseneksi

HyTe ry on laaja-alainen kansalaisjärjestö, jolla on alueellisia ja paikallisia järjestöjäseniä. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä sosiaali-, terveys- tai muulla hyvinvointialalla toimiva rekisteröity yhdistys sekä oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. 

HyTe ry:n kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannattajajäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksessa kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.  

Jäsenedut HyTe ry:n jäsenille 

HyTe ry:n ylläpitämä Kansalaistoiminnankeskus Espoon Tapiolassa tarjoaa jäsenetuja jäsenjärjestöille.  

  • alennukset kokoustilojen vuokrista (70 %) Varaa tila käyttöösi sivustolta www.tilapankki.fi  
  • alennus pienmateriaalien säilytyspalvelu vuokrasta (50 %)  
  • alennus pop-up työpisteen käyttöoikeudesta (50 %)  

Jäseneksi hakeminen 

Varsinaiset jäsenet ja kannattajajäsenet hyväksyy hakemuksen perusteella yhdistyksen hallitus. Uusien jäsenten liittymismaksu on 20 euroa. Vuosittainen jäsenmaksu on 60 euroa ja kannatusjäsenmaksu yksityishenkilöiltä 100 euroa, yhteisöiltä ja yrityksiltä 500 euroa.  

Täytetty jäsenhakemuslomake ja yhdistyksenne säännöt toimitetaan HyTe ry:n hallitukselle käsiteltäväksi osoitteeseen taru.pussinen@hyte.fi.  

Lisätietoja jäsenjärjestöistä ja jäseneduista: Miikka Pääkkö, miikka.paakko@hyte.fi, puh. +358 (0)50 434 3022  

Tietoa meistä

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery