Yksilöille

Digitaaliset palvelut kansalaisille

HyTe ry:n digitaaliset palvelut kansalaisille tarjoavat tietoa järjestöjen tarjoamista palveluista. Löydät niistä tietoa sinun ja läheisesi hyvinvoinnin tueksi. Voit etsiä digitaalisista palveluistamme tietoa järjestöjen tarjoamista harrastuksista, vapaaehtoistehtävistä, tuesta ja avusta.

Digitaaliset palvelumme tarjoavat tietoa monenlaisen elämäntilanteen varalle. Esimerkiksi lapsiperheet ja nuoret löytävät palveluistamme harrastuksia ja retkiä, aikuiset mielekästä tekemistä esimerkiksi vapaaehtoistehtävien parista ja vakavan sairauden tai muun vaikean elämäntilanteen kohdanneet tilanteeseen sopivaa apua ja tukea. 

Digitaaliset palvelut tarjoavat tietoa harrastuksista, vapaaehtoistehtävistä, tuesta ja avusta 

  • Lähellä.fi-palvelu kokoaa yhteen paikkaan järjestöjen tarjoamat harrastukset, vapaaehtoistehtävät sekä erilaiset avun ja tuen mahdollisuudet. 
  • TOIVO-vertaistukisovelluksen kautta löydät vertaistukea erilaisiin tilanteisiin sekä tietoa vertaistukea tarjoavista järjestöistä.  
  • Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen.  

Lähellä.fi – digitaalinen tietopalvelu järjestön toiminnasta ilmoittamiseen

Suomessa toimii yli 10 000 hyvinvointialan järjestöä, jotka auttavat yli miljoonaa ihmistä joka vuosi. Lähellä.fi-verkkopalvelu kokoaa yhteen järjestöjen tarjoamaa tukea ja apua. Lähellä.fi-palvelusta löydät eri elämäntilanteisiin sopivaa vertaistukea, keskustelua-apua ja neuvontaa itsellesi ja läheisellesi. Löydät palvelusta myös vapaaehtoistehtäviä sekä harrastusmahdollisuuksia. Lue lisää Lähellä.fi-verkkopalvelusta. 

TOIVO-vertaistukisovellus on maksuton ja anonyymi kanava vertaistukea tarvitsevalle

Toivo-vertaistukisovellus on palvelu, jossa on tarjolla tietoa vertaistukea tarjoavista järjestöistä sekä vertaistukijoita. Sovelluksen vertaistuki ei liity yksittäiseen sairauteen tai vammaan, vaan tukea voi hakea erilaisilla taustoilla. Sovelluksessa on mukana vertaistukijoita jo kymmenistä eri järjestöistä. Toivo-sovellus on maksuton ja sitä voi käyttää myös anonyymisti. Lue lisää TOIVO-sovelluksesta. 

Vertaistalo-verkkopalvelu tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen

Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Lue lisää Vertaistalosta. 

Yksilöiden palvelut

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme