Yksilöille

HyTe yksilöille

Haluatko löytää tietoa järjestöjen hyvinvointia tukevasta toiminnasta? Tarvitsetko tukea ikääntymisen tuomiin haasteisiin tai työllistymiseen? Tai haluaisitko löytää mielekästä tekemistä vapaaehtoistoiminnan parista?

Digitaaliset palvelumme kokoavat järjestötietoa helposti löydettäväksi ja hyödynnettäväksi. Tarjoamme erilaisia tukipalveluita työttömille ja organisoimme mm. vapaaehtoistoimintaa senioreiden itsenäisen asumisen ja mielekkään arjen tueksi. Olet tervetullut myös mukaan vapaaehtoistoimintaamme. 

HyTen palvelut sinulle 

  • Digitaaliset palvelut kansalaisille 
  • Tukipalvelut kansalaisille eri elämäntilanteisiin 
  • Ryhdy vapaaehtoiseksi 

Digitaaliset palvelut kansalaisille 

Digitaaliset palvelumme tarjoavat tietoa monenlaisen elämäntilanteen varalle. Esimerkiksi lapsiperheet ja nuoret löytävät palveluistamme harrastuksia ja retkiä, aikuiset mielekästä tekemistä esimerkiksi vapaaehtoistehtävien parista ja vakavan sairauden tai muun vaikean elämäntilanteen kohdanneet tilanteeseen sopivaa apua ja tukea. Lue lisää digitaalisista palveluista.

Tukipalvelut kansalaisille eri elämäntilanteisiin 

VESA-toiminta tarjoaa tukea ja apua ikääntyneille, ja OLKA-sairaalavapaehtoiset auttavat sairastuneita ja heidän läheisiään sairaalassa. Gradus ESR-hankkeessa tarjoamme apua työllistymisen haasteisiin, ja Lähellä.fi-palvelusta löydät tietoa Suomessa toimivien järjestöjen tarjoamasta tuesta ja avusta. Lue lisää eri elämäntilanteisiin sopivasta tuesta. 

Ryhdy vapaaehtoiseksi 

Vapaaehtoisena toimiminen tuo iloa avun antajalle ja avun saajalle. Voit toimia esimerkiksi kauppa- ja asiointiapuna, tai auttaa avunsaajaa ulkoilemaan ja virkistymään. HyTe ry tarjoaa vapaaehtoistehtäviä sairaaloissa ja senioreiden apuna, ja muiden järjestöjen tarjoamia vapaaehtoistehtäviä löydät Lähellä.fi-verkkopalvelusta. Lue lisää vapaaehtoisena toimimisesta. 

Yksilöiden palvelut

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery