HyTe ry:n avoin työpaikka

HyTe ry etsii liikunta-, luonto- ja kulttuurijärjestöjen järjestökoordinaattoria

Ajankohtaista

Hakuaika on päättynyt

Etsimme hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä kiinnostunutta järjestökoordinaattoria. Olet etsimämme henkilö, jos haluat työskennellä järjestöjen ja julkisen sektorin välisillä yhdyspinnoilla.

Osallistut hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (hyte) palvelukonseptin markkinointiin, sisällöntuotantoon ja kehittämiseen. Tavoitteena on saada järjestöjen hyvinvointia tukeva toiminta kansalaisten ja ammattilaisten helposti löydettäväksi.

Työtehtävät ja tavoitteet

HyTe ry:ssä pääset työskentelemään merkityksellisten asioiden parissa. Edistät järjestölähtöistä auttamis- ja vapaaehtoistoimintaa yhdessä muiden hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneiden asiantuntijoiden kanssa.

Työsi tavoitteena on, että kansalaiset ja ammattilaiset löytävät digitaalisilta palvelutarjottimilta mahdollisimman monen hyvinvointia ja terveyttä edistävän järjestön toiminnan.  Järjestökoordinaattorina otat yhteyttä järjestöihin, kannustat ja tuet järjestöjä ilmoittamaan omasta toiminnastaan, jotta

  • tiedot toiminnasta löytyvät myös Digi- ja väestötietoviraston ylläpitämästä Suomi.fi-Palvelutietovarannosta.
  • tiedot välittyvät edelleen palvelutarjottimille ja muihin viranomaisten järjestelmiin.

Keskityt työssäsi Uudenmaan alueen järjestöihin, jotka edistävät liikuntaa ja lähiluonnossa liikkumista, lisäävät kulttuurihyvinvointia ja kulttuuriharrastamista tai kannustavat terveellisiin elintapoihin ja ravitsemukseen.

Työskentelet HyTe ry:n järjestöjen tuki -tiimissä ja onnistumistasi tukee myös sote-muutostuen tiimi. Työtehtävät sisältävät järjestöjen ja muiden kumppaneiden kontaktointia, markkinointikampanjoiden toteuttamista ja yhteistyötä viestinnän asiantuntijoiden kanssa. Teet yhteistyötä kuntien kulttuuri- ja liikuntatoimen järjestöyhteistyön asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut mahdollisesti hyvinvointialueiden hyte-palvelukonseptin kehittämiseen ja käyttäjätestaukseen.

Tehtävässä tarvitaan:

  • Sinulla on kokemusta järjestöistä ja verkostojen koordinoimisesta
  • Verkostoihisi kuulu liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointijärjestöjä
  • Olet hyvä kommunikoimaan, ulospäin suuntautunut ja aktiivinen verkostoituja
  • Toivomme sinulta kokemusta järjestöjen ja julkisen sektorin välisestä yhteistyöstä
  • Ruotsin kielen taidosta on tehtävässäsi etua

Tarjoamme sinulle 

HyTessä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi HyTe tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Työsopimuksessa on 4 kk:n koeaika. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 30.6.2024. Tehtävä rahoitetaan Suomen kestävän kasvun ohjelmasta (RRP) ja työ jatkuu mahdollisesti vuoden 2025 kesäkuulle.

Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4 osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Tarjoamme mukavan toimiston Tapiolan sydämessä (Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo) sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja etätyöhön.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 1.6.2023 mennessä HyTe ry:n toiminnanjohtaja Marja Manniselle marja.manninen@hyte.fi Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut toteutetaan viikolla 23 ja (24).

Tiedustelut

Marja Manninen, p. 050 346 1004, maanantaina 22.5. klo 14-15 ja torstaina 25.5. klo 10-11.

RRP – Kestävän kasvun ohjelma

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluja ja toimintaa, asiakas- ja palveluohjausta sekä hyvinvointia tukevia digitaalisia ratkaisuja kehitetään Suomen Kestävän kasvun ohjelman rahoituksella. THL koordinoi kansallista kehittämistä yhteistyössä hyvinvointialueiden, kuntien, järjestöjen, kansallisten toimijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

HyTe ry – Hyvinvoinnin ja terveyden puolesta

HyTe ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. HyTe tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.hyte.fi

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt:

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery