HyTe ry:n nettisivut uudistuivat

HyTe ry:n nettisivut uudistuivat

Ajankohtaista

HyTe ry:n nettisivut uudistuivat toukokuussa. Uudistuksen tavoitteena oli toteuttaa selkeä ja helppokäyttöinen sivusto, jotta eri kohderyhmät löytävät sivuilta helposti tarvitsemansa. 

HyTe ry:n nettisivuilta tietoa järjestöille, viranomaisille ja yksilöille 

HyTe ry on Uudenmaan hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen verkostojärjestö. HyTe auttaa ja tukee järjestöjä, jotka pitävät huolta ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä. Sen lisäksi HyTe tarjoaa yksilöille suunnattua toimintaa sekä tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa. 

Sivustouudistuksen tavoitteena oli organisoida sisältö niin, että jokainen kohderyhmä löytää tarvitsemansa sieltä helposti. Eri kohderyhmille – järjestöille, viranomaisille ja yksilöille – on uudella sivustolla oma osionsa, josta kukin kohderyhmä löytää tietoa itselleen suunnatuista hankkeista ja palveluista.  

Ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia järjestökentältä 

HyTen sivuilta löytyy entiseen tapaan myös järjestöjen toimintaan liittyviä uutisia, tiedotteita, artikkeleja, blogeja ja tapahtumia. Ajankohtaisia sisältöjä voi suodattaa esimerkiksi eri teemojen mukaisesti. Tietoa meistä -osiossa on julkaistu kootusti tietoa esimerkiksi HyTen jäsenyydestä kiinnostuneille järjestöille

HyTen uudistunut sivusto löytyy tuttuun tapaan osoitteesta www.hyte.fi. Sivut toteutettiin WordPress-alustalla ja HyTen teknisenä kumppanina uudistuksessa toimi Digital Boost 360

Anna palautetta HyTen ry:n nettisivuista 

Löydätkö sivuilta etsimäsi? Kaipaatko sinne jotakin lisätietoa? Jos haluat antaa sivuista palautetta tai kehitysehdotuksia, ole yhteydessä Myraan (yhteystiedot alla). 

Myra Magnusson

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö,
HyTe ry
Lähellä.fi -palvelu

+358 50 554 4007
myra.magnusson@hyte.fi

Tilaa uutiskirjeemme

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt: