Kutsu: Valtakunnalliset lähellä.fi-infot – ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuman aika: 7.2.2023 ja 14.3.2023

Tapahtuman paikka: Teams-webinaari

Valtakunnalliset lähellä.fi-infot - ilmoittaudu mukaan!

Haluatko lisää osallistujia järjestösi toimintaan? Tiedätkö jo mikä on Lähellä.fi? Ilmoittaudu mukaan Lähellä.fi-infoon! Seuraavat valtakunnalliset lähellä.fi-info järjestetään Teamsissä. Esittelemme Lähellä.fi-palvelua, vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja kerromme, miten saat kaiken hyödyn irti Lähellä.fi:stä.

Jos haluat tehostaa ilmoitustesi vaikuttavuutta, tule mukaan Selkeän viestinnän koulutuksiimme! Koulutuksissamme saat konkreettisia vinkkejä siihen miten luot selkeitä ja hakukoneista hyvin löytyviä ilmoituksia, luot kiinnostavia sisältöjä ja kiinnität ihmisten huomion ilmoituksiisi kuvallisen viestinnän avulla. Koulutusten vinkit auttavat sinua viestinnässäsi myös Lähellä.fi-palvelun ulkopuolella.

Tiistaina 7.2. klo 16.30-18.30  Selkeä viestintä, selkeä tekstisisältö ja toimintailmoitus

Ensimmäisessä koulutuksessa perehdymme yhdessä selkeän tekstisisällön maailmaan ja siihen, miten Lähellä.fi:ssä voi luoda toimintailmoituksen, joka toimii ja houkuttelee ihmisiä toimintaan mukaan.

Tiistaina 14.3. klo 16.30-18.30 Visuaalinen viestintä (Canva) 

Toisessa koulutuksessa perehdytämme Canva.com-palvelun ja graafisen viestinnän hyödyntämiseen.

Klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeelle ja ilmoittaudu mukaan tuleviin infoihin ja viestintäkoulutuksiin!

Lähellä.fi on valtakunnallinen verkkopalvelu, jossa järjestöt, seurat, yhdistykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa kaikesta toiminnastaan, tapahtumistaan, avusta ja tuestaan sekä vapaaehtoistehtävistään. Palvelua ylläpitää ja kehittää Lähellä.fi-verkosto, joka koostuu aluetoimijoista ympäri Suomen. Palvelun voi ottaa käyttöönsä mikä tahansa yhdistys, missä tahansa päin maata.

Tutustu myös:

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?