Meron Yohannes aloitti HyTe ry:ssä tapahtumasuunnittelijana 7.11.2022. Meron on koulutukseltaan ekonomi ja hänellä on kertynyt työkokemusta ulkomaankaupasta, delegaatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Meron on toiminut myös pitkään vapaaehtoisena eri järjestöissä, ja hän toimii edelleen vapaehtoisena töiden ohella. ”Vapaaehtoisena toimiminen on minulle tärkeää. Saan vapaaehtoistehtävien kautta itselleni merkityksellisyyden ja osallisuuden kokemuksia yhteiskunnassa”, Meron sanoo.   HyTessä Meronin vastuualueisiin kuuluu vieraskielisten järjestöjen tuki, tapahtumien suunnittelu ja koordinointi sekä erilaiset järjestelytyöt vieraskielisten järjestöjä tukevassa Kumppanuushautomo-verkostossa.

Nimitysuutinen: Meron Yohannes aloitti tapahtumasuunnittelijana

Ajankohtaista

Meron Yohannes aloitti HyTe ry:ssä tapahtumasuunnittelijana 7.11.2022. Meron on koulutukseltaan ekonomi ja hänellä on kertynyt työkokemusta ulkomaankaupasta, delegaatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä myynnistä ja markkinoinnista. 

Meron on toiminut myös pitkään vapaaehtoisena eri järjestöissä, ja hän toimii edelleen vapaehtoisena töiden ohella.  

”Vapaaehtoisena toimiminen on minulle tärkeää. Saan vapaaehtoistehtävien kautta itselleni merkityksellisyyden ja osallisuuden kokemuksia yhteiskunnassa”, Meron sanoo.   

HyTessä Meronin vastuualueisiin kuuluu vieraskielisten järjestöjen tuki, tapahtumien suunnittelu ja koordinointi sekä erilaiset järjestelytyöt vieraskielisten järjestöjä tukevassa Kumppanuushautomo-verkostossa. 

Tilaa uutiskirjeemme

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt: