Nimitysuutinen: Taneli Kuusela on aloittanut projektisuunnittelijana ja työhönvalmentajana 

Nimitysuutinen: Taneli Kuusela on aloittanut projektisuunnittelijana ja työhönvalmentajana 

Ajankohtaista

Taneli Kuusela aloitti HyTe ry:n Gradus ESR-projektissa projektisuunnittelijana / työhönvalmentajana 18.10.2022. Taneli työskentelee espoolaisten työttömien työnhakijoiden kanssa auttaen projektin asiakkaita löytämään heille soveltuvia reittejä työelämään. Työskentely tapahtuu yhteistyössä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluiden kanssa erilaisia verkostoja sekä yhteistyökumppaneita hyödyntäen. 

 Mahdollisia työllistymistä tukevia keinoja ovat mm. kuntouttava työtoiminta, työkokeilu, palkkatuettu työ, koulutukset sekä kurssit. Päivittäisen asiakastyön lisäksi projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset tietotekniset tehtävät, viestintä sekä hankkeen sisällön suunnittelu yhteistyökumppaneiden kanssa. 

 Taneli on työskennellyt aiemmin monipuolisesti sosiaali- ja terveysalalla. Työkokemusta on kertynyt julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluista. Koulutukseltaan Taneli on päihde- ja mielenterveystyöhön erikoistunut lähihoitaja ja sosionomi. 

 ”Nautin siitä, kun saan työssäni kohdata erilaisia ihmisiä ja tehdä heidän kanssaan suunnitelmia työllistymiseen liittyen. Kaiken lähtökohtana on yhteistyössä tapahtuva arviointi, jossa huomioidaan asiakkaan voimavaroja sekä palveluntarpeita. Paras mahdollinen palaute tulee suoraan asiakkailta, kun näkee omin silmin ihmisten voimaantuvan ja tavoittelevan omia unelmiaan.” 

Tilaa uutiskirjeemme

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt: