Nimitysuutinen: Vivi Paljakka aloitti viestinnän suunnittelijana

Nimitysuutinen: Vivi Paljakka aloitti viestinnän suunnittelijana

Ajankohtaista

Vivi Paljakka aloitti HyTe ry:ssä viestinnän suunnittelijana 1.5.2023. Vivi on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja oikeustieteen maisteri. Työkokemusta Vivillä on tekniikan alan tutkijana, valmistavan teollisuuden suunnittelijana ja tuotekehittäjänä sekä erilaisten asiakaspalvelu- ja neuvontatehtävien parista.

Uuden tehtävän vastuualueita ovat viestinnän toteutus vieraskielisten järjestöjen tuen Kumppanuushautomo-verkostossa, kumppanuushautomotyön vaikuttavuuden seuranta ja kehittäminen, sisäisen ja ulkoisen raportoinnin valmistelu sekä yleinen yhteydenpito yhteistyöjärjestöjen kanssa.

Vivi pyrkii olemaan ajankohtaisista asioista perillä ja lähestymisote on erilaisten ilmiöiden yhteiskunnallinen ulottuvuus ja kontekstuaalisuus. Siksi uusi tehtävä on Viville erityisen mieluinen.

”Kiinnostavia asioita, ihmisiä, ilmiöitä ja yhteinen pyrkimys tehdä maailmasta parempi paikka kaikille”.

Vivi harrastaa mökkeilyä (kesäisin Kuhmoisissa) ja matkustelua (muina vuodenaikoina). Suuri, vielä toteutumaton haave on pitkä road trip Yhdysvaltojen halki mukavalla porukalla. Liikuntaa, erityisesti kävelyä ja uintia, Vivi pyrkii harrastamaan säännöllisesti.

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt:

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery