Rina Oksanen aloitti vapaaehtoistoiminnan asiantuntijana

Rina Oksanen aloitti vapaaehtoistoiminnan asiantuntijana 

Ajankohtaista

Rina Oksanen aloitti 28.11.2022 vapaaehtoistoiminnan asiantuntijana HyTe ry:n VESA-tiimissä. VESA-tiimiin kuuluu Rinan lisäksi Jukka Jaakola (HyTe ry) ja Pirjo Heinojoki-Pellinen (Espoon kaupunki). VESA-tiimi koordinoi ikäihmisten avuksi suunnattua vapaaehtoistoimintaa yhteistyössä Espoon kaupungin vanhusten palveluiden, liikunta- ja kulttuuripalveluiden sekä ikäihmisten parissa toimivien järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. 

”Odotan innolla uusia tuulia ja kehittämistyötä senioreiden avuksi tehtävän vapaaehtoistyön parissa. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja ja suorittanut myös ylemmän AMK-tutkinnon SPR:n HUP:n toimistolle, jossa olin ensiaputoiminnan koordinaattorina ja ensiapukouluttajana. Espoossa olen ollut töissä mm. Effica-projektissa ja it-kouluttajana. Olen auttanut näiden jo toivottavasti menneiden koronavuosien aikana mm. HUSissa ja Helsingin epidemiologisessa yksikössä. HyTe ry:hyn siirryin Mäkkylän Palvelukoti Koivusta ja Tähdestä tiiminvetäjä-sairaanhoitajan tehtävästä. Minulla on kaksi tytärtä, lukiolaisia jo molemmat. Kotoa löytyy myös mies ja kaksi koiraa”, Rina kertoo. 

”Olen nuoresta lähtien ollut kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta. Eniten vapaaehtoistehtäviä olen tehnyt Suomen Punaisessa Ristissä, mutta olen löytänyt itseni myös partion, vanhempainyhdistysten, opiskelijayhdistysten ja ammattiosastojen vapaaehtoistehtävistä. Vapaaehtoisuus on eräänlainen elämäntapa ja kerää yhteen tietynlaisen luonteen omaavat ihmiset. Olen saanut niin paljon hyvää mieltä vapaaehtoisena toimimisesta, että haluan olla mukana mahdollistamassa sitä muillekin. Ja ikäihmiset ovat aina olleet lähellä sydäntäni. HyTe yhdistää nämä molemmat kauniisti.” 

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt:

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery