Kutsu: Valtakunnalliset lähellä.fi-infot – ilmoittaudu mukaan!

Kutsu: Valtakunnalliset lähellä.fi-infot – ilmoittaudu mukaan!

Aloitusajankohta: 16/05/2023
- 17:00
Loppumisajankohta : 16/05/2023
- 18:30

Tapahtumapaikka

Online Event

Haluatko lisää osallistujia järjestösi toimintaan? Tiedätkö jo, mikä on Lähellä.fi? Ilmoittaudu mukaan Lähellä.fi-infoon! Seuraavat valtakunnalliset lähellä.fi-infot järjestetään Teamsissä. Esittelemme Lähellä.fi-palvelua, vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja kerromme, miten saat kaiken hyödyn irti Lähellä.fi:stä.

Lähellä.fi-verkosto järjestää kevään aikana kerran kuukaudessa infotilaisuuksia Lähellä.fi-palvelusta, sen käyttämisestä ja siihen rekisteröitymisestä. Infoissa myös vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja annamme hyödyllisiä käyttövinkkejä.

Info-tilaisuuksien lisäksi järjestämme keväällä ja syksyllä selkeän viestinnän koulutuskokonaisuuden. Saat konkreettisia vinkkejä, miten luot selkeitä ja hakukoneista hyvin löytyviä ilmoituksia, luot kiinnostavia sisältöjä ja kiinnität ihmisten huomion ilmoituksiisi kuvallisen viestinnän avulla. Koulutusten vinkit auttavat sinua viestinnässäsi myös Lähellä.fi-palvelun ulkopuolella.

Ilmoittaudu mukaan Lähellä.fi-infoihin ja -koulutuksiin

Ti 16.5. 17-18:30 Lähellä.fi-info Ilmoittaudu tästä 15.5. mennessä

Lähellä.fi on valtakunnallinen verkkopalvelu, jossa järjestöt, seurat, yhdistykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa kaikesta toiminnastaan, tapahtumistaan, avusta ja tuestaan sekä vapaaehtoistehtävistään. Palvelua ylläpitää ja kehittää Lähellä.fi-verkosto, joka koostuu aluetoimijoista ympäri Suomen. Palvelun voi ottaa käyttöönsä mikä tahansa yhdistys, missä päin maata tahansa.

Muut tapahtumat ja koulutukset

Tilaa uutiskirjeemme

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery