Lähellä.fi kampanjoi lokakuussa 2023 hyvinvointia lisäävän järjestötoiminnan puolesta (kuvassa nainen joogaa)

Lähellä.fi kampanjoi lokakuussa 2023 hyvinvointia lisäävän järjestötoiminnan puolesta

Ajankohtaista

Lähellä.fi kampanjoi lokakuussa 2023 hyvinvointia lisäävän järjestötoiminnan puolesta, sillä syysiltojen pimentyessä on tärkeä muistaa unen, liikunnan, ravinnon ja hyvää mieltä tuottavien asioiden merkitys hyvinvoinnille. Järjestöissä tehdään laajaa, monipuolista ja asiantuntevaa työtä terveyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden tukemiseksi. Järjestöjen tukimuotoihin kuuluvat mm. erilaiset toiminta- ja tukiryhmät, vertaistukiryhmät, valtakunnalliset chatit ja puhelinpalvelut, kurssit ja oppaat. Lisäksi järjestöt tarjoavat mm. liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, vapaaehtoistehtäviä ja muuta hyvinvointia tukevaa toimintaa.

Lähellä.fi kampanjoi lokakuussa hyvinvointia lisäävän järjestötoiminnan puolesta kohderyhmänä työikäiset ja ikäihmiset. Kampanja toteutetaan Uudellamaalla ja sen kesto on: 1.10.2023 – 31.10.2023.

Lähellä.fi toteuttaa kampanjan aikana digimainontaa, ja palvelu tuodaan näkyville myös mahdollisuuksien mukaan Uudenmaan alueen kuntien ja hyvinvointialueiden asiakaspisteisiin. Saatavana on siis mukavasti maksutonta näkyvyyttä järjestösi tarjoamalle toiminnalle!

Osallistu kampanjaan näin

Nyt on hyvä hetki varmistaa, että teidän järjestönne tarjoama hyvinvointia tukeva toiminta löytyy Lähellä.fi-palvelusta.

Rekisteröidy palveluun täällä: https://www.lahella.fi/forms/create-group

Ilmoita toiminnasta täällä: https://hallinta.lahella.fi/login

Katso vinkkejä toimintailmoituksen tekstin laatimiseen: Herätä huomio ja innosta! Viisi vinkkiä järjestön toimintailmoituksen laatimiseen  – HyTe ry

Haluatko lisätietoa Lähellä.fi-verkkopalvelusta?

Tilaa lähellä.fi-uutiskirje: https://share-eu1.hsforms.com/11oLMN-LBTymQa0zcf6edEwfgjn6

Tulevat Lähellä.fi-infot: https://www.lahella.fi/infot-ja-koulutukset

Tilaa uutiskirjeemme

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt: