Lähellä.fi kampanjoi syyskuussa 2023 lapsille ja nuorille suunnatun järjestötoiminnan puolesta

Lähellä.fi kampanjoi syyskuussa 2023 lapsille ja nuorille suunnatun järjestötoiminnan puolesta

Ajankohtaista

Järjestöt tarjoavat paljon erilaisia toimintamahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Ne tarjoavat mm. perhekahvilatoimintaa, harrastusmahdollisuuksia ja leiritoimintaa. Lisäksi järjestöt tukevat erilaisten oppijoiden ja vieraskielisten oppimista mm. erilaisilla läksyryhmillä. Tarjolla on myös tukea haastaviin elämäntilanteisiin, kuten esimerkiksi syömishäiriöihin ja itsenäistymiseen.

Lähellä.fi-verkkopalvelu kokoaa lapsille ja nuorille suunnatut toimintamahdollisuudet yhteen paikkaan. Syyskuussa Lähellä.fi toteuttaa Uudenmaan alueella kampanjan, jossa tuomme järjestöjen tarjontaa esille ja ohjaamme lapsiperheitä ja nuoria löytämään palvelusta järjestöjen tarjoamat toimintamahdollisuudet. Nyt on hyvä hetki varmistaa, että järjestön tarjoama lapsille ja nuorille suunnattu toiminta löytyy Lähellä.fi-palvelusta.

Lähellä.fi toteuttaa kampanjan aikana digimainontaa, ja palvelu tuodaan näkyville myös mahdollisuuksien mukaan Uudenmaan alueen kuntien ja hyvinvointialueiden asiakaspisteisiin. Saatavana on siis mukavasti maksutonta näkyvyyttä järjestösi tarjoamalle toiminnalle!

Osallistu kampanjaan näin

Haluatko lisätietoa Lähellä.fi-verkkopalvelusta?

Myra Magnusson

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö,
HyTe ry
Lähellä.fi -palvelu

+358 50 554 4007
myra.magnusson@hyte.fi

Tilaa uutiskirjeemme

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt: