Palvelukeskus Villa Breda kutsuu järjestöjä järjestämään toimintaa tiloihinsa

Ajankohtaista

Kauniaisissa sijaitseva palvelukeskus Villa Breda kutsuu järjestöjä järjestämään hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa tiloihinsa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue ja HyTe ry järjestävät yhteistyössä kokeilun, jonka tavoitteena on saada vajaakäytössä olevia tiloja hyvinvointia ja terveyttä edistävän toiminnan käyttöön. Kokeilu toteutetaan Kauniaisten palvelukeskuksessa, Villa Bredassa. Kokeilu on käynnissä 1.8.-31.12.2024. HUOM! Kokeilun aikana kaikki tilavaraukset ovat maksuttomia. Kokeilu päättyy 31.12.2024.

Villa Bredassa voi järjestää ikääntyneille suunnattua toimintaa. Asiakkaita kiinnostaa mm. kuorot ja muut musiikkiesitykset, teatteri, kädentaidot ja erilaiset jumpparyhmät. Myös potilasjärjestöjen toiminnalle ja erilaisille infotilaisuuksille on aina kysyntää.

Tilat sopivat monenlaisen toiminnan järjestämiseen: palvelukeskuksesta löytyy sali isompiin tilaisuuksiin ja olkkarimaisia tiloja, kokoushuoneita ja pieniä keittiötiloja yhteisölliseen ruoanlaittoon.

Kun haluat tiloja käyttöösi, toimi näin:

1. Hae tilojen käyttöoikeutta 1.8.-31.12.2024 väliselle ajalle tällä lomakkeella: https://q.surveypal.com/LUVN—Hae-tilojen-maksutonta-kayttooikeutta-2024/language-selection

2. Kun olet vastaanottanut tiedon tilojen käyttöoikeudesta, voit tutustua Villa Bredan 3. ja 2. kerroksen varattavissa oleviin tiloihin, etsiä vapaita aikoja ja tehdä tilavarauksesi jatkossa täältä: https://www.luvn.fi/fi/villa-bredan-tilat-maksutta-jarjestojen-kayttoon

Jos sinulla on kysymyksiä, ole yhteydessä!

Marianne Ekholm, palveluvastaava LUVN/Hyvinvointia edistävä toiminta tel.050-3017457
Saila Helokallio, toiminnanohjaaja LUVN/Hyvinvointia edistävä toiminta tel.050-3082452
Villa Breda Info, Camilla Strömberg, LUVN/Hyvinvointia edistävä toiminta tel.040-4854957

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt:

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery