Ilmoittaudu ja osallistu järjestörahoitusinfoon

Ilmoittaudu ja osallistu järjestörahoitusinfoon

Aloitusajankohta: 27/09/2023
- 15:00
Loppumisajankohta : 27/09/2023
- 17:00

Tapahtumapaikka

Online Event

HyTe ry, Työllisyys Espoo ja Omnia järjestävät yhdessä

Järjestöjen taloudelliset tuet rekrytointiin -ennakkokoulutustilaisuuden

27.9.2023 klo 15.00 – 17.00

Hyvä järjestötoimija  

Tarvitseeko järjestösi uusia työntekijöitä? Haluaisitko työllistää henkilön järjestöösi, muttet ole varma, miten rahoitus järjestyy? Kuinka yleensä voi saada rekrytointiin käytettäviä avustuksia järjestöllesi? 

Työllisyys Espoo, Omnia ja HyTe ry järjestävät Info:n taloudellisista tuista järjestöille työllistämistä varten 27.9. klo 15.00 – 17.00 osana Järjestöjen rekry II –tapahtumakokonaisuutta. 

OHJELMA

15.00    Avaussanat

15.10    TEM, info palkkatuesta (uudistus)

15.55    Paneelikeskustelu järjestöjen rahoitusvaihtoehdoista ja vastauksia yleisön kysymyksiin

16.55    Loppusanat

Tule Teamsin kautta rohkeasti mukaan kuulemaan viimeisimmät uutiset muun muassa palkkatukiuudistuksesta TEM:n edustajan puheenvuorossa. Infossa toteutetaan myös paneelikeskustelu, joka käsittelee järjestöjen rahoitusasioita laajemmin – kuullaan järjestöille tarkoitetuista taloudellisista tuista ja järjestöjen mahdollisuuksista hakea avustusta rekrytointeihin. 

Tilaisuus järjestetään Teams-verkkokokouksena ja linkki lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista lähettää etukäteiskysymyksiä, joita käsitellään paneelissa ja puheenvuoroissa. Varaa aika kalenteristasi jo nyt, ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa oheisen linkin kautta. 

Huom!  

Info-tilaisuutta seuraa Järjestöjen Rekry II -livetapahtuma 15.11.2023 klo 11-15 Lippulaivan kirjastossa. Jos vaikuttaa siltä, että rekrytoiminen on järjestöllesi ajankohtaista, muista varata aika kalenteriisi ja ilmoittaudu myös marraskuun tapahtumaan. Tapahtumassa voit tavata työnhakijoita, jotka ovat kiinnostuneet työskentelystä järjestökentällä. 

Lisätietoja Kumppanuushautomon työntekijöiltä.

Lue lisää livetapahtumasta alapuolen linkistä

Muut tapahtumat ja koulutukset

Tilaa uutiskirjeemme