Järjestöjen Rekry II -rekrytointitapahtuma

Järjestöjen Rekry II -rekrytointitapahtuma

Aloitusajankohta: 15/11/2023
- 11:00
Loppumisajankohta : 15/11/2023
- 15:00

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Lippulaivan kirjasto, Espoonlahdenkatu 8
02320 Espoo

Järjestötoimija, tarvitseeko järjestösi uusia työntekijöitä? 

Jos vaikuttaa siltä, että rekrytoiminen on järjestöllesi ajankohtaista, olet tervetullut marraskuun Järjestöjen Rekry II -livetapahtumaan 15.11.2023 klo 11-15 Lippulaivan kirjastossa 

Tilaisuus on jatkoa Info:lle 27.9, joka käsitteli taloudellisia tukia järjestöille työllistämistä varten. Nyt Työllisyys Espoo, Omnia ja HyTe ry järjestävät live-rekrytointitapahtuman. 

Tapahtuma on rekrytointitilaisuus ja toivomme, että osallistuvalla järjestöllä on mahdollisuus tarjota tehtävään soveltuvalle työnhakijalle työpaikka. Ensisijaisesti toivomme, että tarjolla on palkkatyötä tai esim. palkkatuen avulla työllistymismahdollisuuksia. Myös erilaisia harjoittelu- tai työkokeilupaikkoja voi tarjota.

Järjestöt osallistuvat tapahtumaan näytteilleasettajana omilla esittelypisteillään. Live-tapahtumassa voit tavata työnhakijoita, jotka ovat kiinnostuneet työskentelystä järjestökentällä. Rekrytointipäätöksiä ei tarvitse tehdä tapahtuman aikana, vaan tarkoituksena on saattaa työn hakijat ja tarjoajat yhteen. 

Lippulaivan kirjastosta löytyy tapahtuman ajan myös rauhallisempaa tilaa keskusteluille ja haastatteluille työnhakijoiden ja järjestötoimijoiden kesken. Tapahtumaan osallistuminen on järjestöille ja työnhakijoille maksutonta.  

Voit ilmoittaa järjestösi tapahtumaan oheisesta linkistä. Pyydämme, että ilmoitat järjestöstäsi paikalle saapuvien henkilöiden lukumäärän, niin osaamme varautua käytännön järjestelyihin. Mukaan mahtuu max. 20 järjestöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuman järjestävät: 

HyTe ry:n Kumppanuushautomo

Omnia 

TyöllisyysEspoo 

Muut tapahtumat ja koulutukset

Tilaa uutiskirjeemme

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery