Tilapankki.fi toimitilat yhteisöille

Tilapankki.fi – vuokrattavat ja varattavat tilat helposti verkkoon ja verkosta

Current topics

Tilojen avaaminen yhteis- ja hyötykäyttöön vahvistaa alueiden yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Edulliset tai ilmaiset tilat avaavat uusia mahdollisuuksia kansalais-, kulttuuri-, liikunta- ja järjestötoiminnalle.

HyTe ry:n tavoitteena on, että mahdollisimman moni kansalaisjärjestö löytää arkiseen toimintaansa tarpeellisia tiloja. Kun ilmaisia tai edullisia tiloja lyhytaikaiseen käyttöön on helposti saatavilla, järjestöjen työntekijät tai vapaaehtoiset voivat keskittyä osallisuutta vahvistavan tai hyvinvointia ja terveyttä edistävän toiminnan tuottamiseen.

Tilapankki.fi on ratkaisu lyhytaikaisesti vuokrattavien tilojen varaustoimintaan.

Kaupungit, hyvinvointialueet, yritykset ja järjestöt voivat kätevästi vuokrata hallinnoimansa tilan tai luovuttaa sen alueensa asukkaiden ja yhdistysten yleishyödylliseen käyttöön. Tilapankki.fi -palvelu nostaa tilojen käyttöastetta, kun tilat ovat tehokkaammassa käytössä – erityisesti varsinaisen käyttöajan ulkopuolisina aikoina.

Kalenteri

Palvelussa on tilakohtaiset kalenterit, jotka koordinoivat tilojen ajanvarauksia automaattisesti. Tarvittaessa voi ottaa käyttöön verkkokaupan, jolloin myös laskutus hoituu automaattisesti ilman erillisiä toimenpiteitä.

Verkkokauppa

Hyvinvointialue tai kunta voi palvelun verkkokaupassa käytettävien kuponkien avulla tarjota haluamilleen toimijoille, esim. ikäihmisten parissa toimiville järjestöille, tietyn määrän ilmaisia käyttötunteja järjestöä kohti tai tietyn alennusprosentin tilan normaalista hinnasta. Ratkaisun avulla hyvinvointialue tai kunta voi helposti vähentää hukka- tai vähäisellä käytöllä olevien tilojen määrää ja tukea alueensa tai valitsemansa toimialan toimijoita tasapuolisesti.

Tilahallinnoijat

Palvelu helpottaa tilahallinnoijan varaukseen liittyvää hallinnollista työtä. Sähköinen varauskalenteri automatisoi tilavarausten käsittelyä ja vähentää varaustenhallintaan liittyvää työmäärää. Verkkokaupparatkaisu poistaa jälkikäteen tehtävän laskutuksen ja siihen liittyvän hallinnollisen työn. Palvelusta saa ajettua raportin tilastointia ja seurantaa varten.

Toimijan, jolla on hallussaan tyhjillään olevia tiloja, joita haluaisi vuokrata tai saattaa yleishyödylliseen käyttöön, on helppo liittyä mukaan.

Sopimus

Toimijan, joka haluaa saattaa tilansa Tilapankkiin, tarvitsee vain allekirjoittaa sopimus ja ilmoittaa Tilapankkiin syötettävät tiedot lomakkeilla. Verkkokaupan käyttöönotto edellyttää erillistä sopimusta Visma Payments Oy:n kanssa.

Palvelun tarjoaa Indcare Oy (2763495-1), joka on  HyTe ry:n (1953125-8) 100% omistama yritys. Visma Payments Oy (2486559-4) on verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. 

Lisätietoja:  info@tilapankki.fi

Katso esittelyvideo Tilapankki.fi -palvelusta.

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt:

HyTe ry

Address: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

HyTe @social media

@hyvinvointiterveys

#hytery