Monikanavaisen markkinoinnin haasteet ratkaistaan kätevillä digitaalisilla ratkaisuilla

Monikanavaisen markkinoinnin haasteet ratkaistaan kätevillä digitaalisilla ratkaisuilla 

Ajankohtaista

Monikanavainen markkinointi on haaste monelle järjestölle. Toiminnasta pitäisi ilmoittaa monessa eri paikassa – kaikkialla siellä, missä omat kohderyhmät ovat. Digitaalisuus on tuonut tilanteeseen omat haasteensa, mutta myös ratkaisunsa. 

Toimiala- ja toimintamuotoriippumaton Lähellä.fi-verkkopalvelu otettiin käyttöön vuosi sitten. Palvelu toimii itsenäisenä verkkopalveluna, mutta se tarjoaa monia ratkaisuja tiedon levittämiseksi myös muille verkkosivuille ja palveluille. Integraatioyhteistyö Digi- ja väestötietoviraston kanssa käynnistyi tämän vuoden alussa, ja syksyllä Lähellä.fi:n tietoja päivitetään automaattisesti myös Suomi.fi-palvelutietovarantoon. Tämä yhteistyö mahdollistaa aivan uudenlaiset ja erittäin kattavat integraatiot. 

Leijuke – helppo ja maksuton ratkaisu organisaation omille nettisivuille 

Lähellä.fi tarjoaa myös kevyempiä ja maksuttomia ratkaisuja esimerkiksi yksittäisten järjestöjen käyttöön. Leijuke (eng. widget) on kevyt pienoisohjelma, jolla voidaan tuoda nettisivuille tietoa toisesta järjestelmästä. Leijuke on helppo asentaa omille sivuille eikä se vaadi edistynyttä teknistä osaamista.  

Leijukkeeseen voi valita esimerkiksi kaikki tietyn toimialan järjestöt tietyltä maantieteelliseltä alueelta tai kaikki oman järjestön toimintailmoitukset. Leijuketta hyödyntämällä voi siis syöttää toimintailmoitukset Lähellä.fi-palveluun ja tuoda ne sieltä automaattisesti moneen muuhun paikkaan. Leijukkeen tiedot päivittyvät verkkosivuille kerran päivässä. 

Katso ohjeet leijukkeen asentamiseen Lähellä.fi-sivustolta

Jussi Sorsimo

Jussi Sorsimo

Kehityspäällikkö

+358 (0)400 561 040
jussi.sorsimo@hyte.fi

VESA
Vapaaehtoistoimintaa senioreiden avuksi!

OLKA®
Vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä ajankohtaiset sisällöt:

HyTe ry

Posti- ja käyntiosoite: 

Kauppamiehentie 6,

02100 Espoo

Palvelut:

HyTe @some

@hyvinvointiterveys

#hytery